پخش زنده
امروز: -
سالاد یکی از پیش غذاهایی است که مورد علاقه افراد زیادی قرار دارد. همچنین از بعضی سالادها میتوان به عنوان وعده سبک غذایی نام برد
به گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، یکی از انواع این سالاد های خوشرنگ و خوشمزه، سالاد لبو است. این سالاد را میتوان به عنوان پیش غذا در مهمانیها و یا عصرانه در تولدها سرو نمود. وجود لبو در این سالاد، علاوه بر طعم خوبی که با پیاز و سیر و سبزیجات ایجاد میکند، سرشار از انتی اکسیدان است و برای افزایش ایمنی بدن توصیه میشود.
برای آموزش طرز تهیه سالاد لبو با ما باشید.
مواد لازم سالاد لبو
لبوی پخته شده ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم / پیاز قرمز ۱ عدد کوچک/ سیر رنده شده ۲ حبه/ جعفری و شوید ۲ قاشق غذا خوری
مواد لازم برای سس
ماست نصف لیوان / سس مایونز ۲ قاشق غذا خوری/ روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری/ آب لیمو ۲ قاشق غذا خوری/ سرکه بالزامیک ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری/ عسل نصف قاشق چای خوری / نعنای تازه خرد شده ۱ قاشق غذا خوری/ نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سالاد لبو
در ابتدای کار، لبوها را شسته و با کمی آب درون یک قابلمه میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم. درب قابلمه را میبندیم تا بپزد. وقتی که لبوها پخته شد، از روی حرارت برداشته و صبر میکنیم تا خنک شود. سپس آن را به صورت نگینی خرد میکنیم.
در ادامه پیاز را شسته و پوست میکنیم و به صورت نگینی خرد میکنیم. جعفری و شوید را هم شسته و ریز ساطوری میکنیم. سیر را هم رنده کرده و تمامی مواد را درون یک کاسه میریزیم.
سس سالاد
درون یک کاسه کوچک دیگر، ماست و سس مایونز و روغن زیتون و آب لیمو و سرکه را اضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم. عسل و نمک و فلفل را اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا یکدست شود. در نهایت نعنای تازه را شسته و ساطوری میکنیم و به سس اضافه میکنیم. میتوان از نعنا خشک نیز استفاده کرد.
مواد سس را به سالاد اضافه کرده و به آرامی با هم مخلوط میکنیم. سپس در ظرف مناسب سرو میکنیم.
منبع: چیشی