پخش زنده
امروز: -
رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با تاکید بر اهمیت توسعه زیست فناوری کشاورزی به عنوان عامل بقای کشاورزی در آینده، از تجاری سازی دستاوردهای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در ۲۰۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، صالحی جوزانی ضمن تاکید بر اینکه قرن حاضر قرن توسعه فن آوریهای نوین است خاطرنشان کرد: با تلاش محققان پژوهشگاه علاوه بر انتشار بیش از سه هزار مقاله در مجلات معتبر علمی در مرزهای دانش روز دنیا، سالانه بیش از ۷۰ میلیون دلار صرفه جویی ارزی و بیش از ۲۵ هزار میلیارد ریال ارزش افزوده عائد بخش کشاورزی شده که نشان از اثربخشی بالای تحقیقات این پژوهشگاه دارد.
صالحی جوزانی خاطرنشان کرد: با توجه به تاثیرات مخرب تغییرات اقلیمی مثل گسترش خشکی، کم آبی و شوری، تامین امنیت غذایی بشر با کشاورزی سنتی امکانپذیر نیست و لذا فناوریهای نوینی که عمدتا مرتبط با بیوتکنولوژی هستند به عنوان نجات دهنده آینده کشاورزی مورد توجه قرار دارند.
صالحی جوزانی تصریح کرد با توجه به این که مهمترین اولویت پژوهشگاه، بهره گیری از فناوریهای نوین خصوصا زیست فناوری و نانوفناوری در جهت حل معضلات بخش کشاورزی و تامین امنیت غذایی است با تلاش جهادگونه همکاران پژوهشگاه، عموم این فناوریهای جدید را که در مرز دانش جهانی هستند در اختیار داریم و در حوزههای مختلف مثل تکثیر گونههای باغی سخت تکثیر، تولید و توسعه کودها و آفتکشهای زیستی، گیاهان دارویی، آبزیان و ... از آنها استفاده میکنیم.
رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در خصوص جایگاه بین المللی ایران در حوزه زیست فناوری گفت: در حال حاضر رتبه ۱۲ زیست فناوری دنیا را در اختیار داریم و در حوزه زیست فناوری کشاورزی هم حداقل در سطح خاورمیانه و غرب آسیا جزو کشورهای پیشرو هستیم.