عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس:
مولدسازی داراییها به رشد اقتصادی و عدالت اجتماعی کمک میکند
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: مولدسازی داراییهای دولت میتواند به رشد اقتصادی و عدالت اجتماعی کمک کند و جلوی تورم ناشی از راکد شدن دارایی دولت را بگیرد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، جعفر قادری درباره مصوبه مولدسازی داراییهای راکد دولت اظهار کرد: این مصوبه یکی از کارهای ضروری، کلیدی و ارزشمندی بوده که از سوی سران قوا صورت گرفته است.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس افزود: در سالهای گذشته مصوبات زیادی درباره مولد سازی و استفاده از داراییهای دولت داشتیم، اما هیچکدام اجرایی نشده و نتوانستیم درآمدها را تامین و از این داراییهای راکد دولت استفاده کنیم. وی با بیان اینکه کار ارزشمندی در حال انجام شدن است، اما متاسفانه برخیها به صورت سیاسی با آن برخورد میکنند، گفت: هیچ اشکالی ندارد مجلس به این موضوع ورود و قانون گذاری کند، اما زمانی که فرایندها در مجلس بسیار کند است، کارهای کشور با این فرایند کند جلو نمیرود بنابراین راهی غیر از این وجود ندارد و باید از ظرفیت جلسات سران قوا استفاده کرد.
قادری ادامه داد: هر زمان مجلس در این زمینه قانون گذاری کرد میتواند جایگزین این مصوبه شود و هیچ منعی برای دخالت مجلس وجود ندارد.
وی خاطرنشان کرد: شاید برخی معتقد باشند این اقدامات باید از طریق مجلس صورت بگیرد، اما متاسفانه برایندها در مجلس کند است و تا شیوه قانونگذاری در مجلس تغییر نکند امیدی به حل مسائل مشکلات جامعه با سرعت وجود ندارد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه این مصوبه منافاتی با اختیارات مجلس ندارد تصریح کرد: ما هنوز در حوزههای مختلف دارای خلاءهای قانونی زیاد هستیم که مغایرت قانونی زیادی دارد، در حال حاضر ۴۰ طرح در نوبت مطرح شدن در مجلس است و اگر مجلس وقت دارد این طرحهای در نوبت را رسیدگی کند.
قادری با بیان اینکه به جای اینکه دست سران قوا را ببندیم طرحهایی که در مجلس وجود دارد را انجام دهیم، افزود: این از اختیارات، ولی فقیه است و قانون هم این اجازه را میدهد و زمانی که این اجازه داده شده نباید نسبت به موضوع، حساسیت به خرج داد.
وی اظهار کرد: انتظار داریم هرگونه واگذاری و مشارکت و تفویض اختیار از طریق روشهای رقابتی و مزایده باشد تا تبدیل به سوژه برای برخی افراد نشود تا بخواهند از این طریق، موضوع را زیر سوال ببرند. عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس بیان کرد: ۶۰ درصد از درآمد حاصل از این واگذاریها را باید به دستگاه مربوطه بدهند که دستگاه انگیزه داشته باشد تا در فرآیند واگذاری کارشکنی نکند.
قادری تصریح کرد: اینکه اعضای هیات عالی واگذاری از تعقیب قضایی مصون و محفوظ ماندن کار مناسبی است، اگر این کار صورت نگیرد هیچ فردی نمیتواند کارهای بزرگ انجام دهد.
وی ادامه داد: برخورد با مسئولان دستگاههایی که همکاری نمیکنند نیز نکته مثبتی است، با خواهش و تمنا هیچ کاری پیش نمیرود و دستگاهها داراییهای خود را واگذار نمیکنند. عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: اگر افرادی که انتقاد میکنند دیدگاه سیاسی خود را کنار بگذارند و با دیده انصاف به آن نگاه کنند متوجه میشوند که این مصوبه خوبی است.
قادری با بیان اینکه در سال آینده ۱۰۸ هزار میلیارد تومان از این محل به پروژههای دولتی کمک میشود، گفت: چند هزار میلیارد تومان ارزش داراییهای راکد دولت است که اگر فعال شود و مورد استفاده قرار بگیرد بسیاری از مشکلات کشور حل میشود و میتواند به رشد اقتصادی و عدالت اجتماعی کمک کند و جلوی تورم ناشی از راکد شدن دارایی دولت را بگیرد.
حراج در حد مجانی پتروشیمیها ، پالایشگاهها ، معادن ، فولاد و ...
لطفا از توهم خارج شوید .
واگذاری دارایی دولت (مردم) ابلهانه ترین کار برای تامین بودجه است .
کدام مردمی سازی ؟!!
وزیر دولت قبل و خانواده اش ، سهامدار و مالک بخش زیدی از پتروشیمی کشور شده اند .
..................
عمده ثروت نامشروع افراد ریشه در همین واگذاریها دارد .
خصوصی سازی = تاراج اموال عمومی بصورت قانونی !!
بستر بسیاری از اختلاسهای کلان و ایجاد ثروتهای کلان نامشروع ، همین واگذاریها و خصوصی سازی است .
لطفا به فهم مردم و خودتان احترام بگذارید .