پخش زنده
امروز: -
جلب مشارکتهای مردمی و شناسائی اولویتها و نیازهای حوزه سلامت مردم چرام ، از وظایف اعضای این شوراست.
به گزارش به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، حسین جعفری مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرام گفت: افراد انتخاب شده ذیل دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذائی شهرستان چرام به مدت ۲ سال فعالیت خواهند کرد.
رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان نیز در این نشست با بیان اینکه سرانه سلامت استان ما از میانگین کشوری بیشتر است گفت: برنامه ریزی استراتژیک و نهادینه کردن و فرهنگ سازی مناسب با همکاری نهادهای مردمی و دستگاههای اجرائی، میتواند ما را در شاخصهای سلامت رشد دهد و در ایجاد عدالت در سلامت برای عموم جامعه کمک کند.
مسئول دبیرخانه شورای سلامت امنیت غذائی دانشگاه علوم پزشکی استان نیز گفت: برای پیشبرد اهداف و اجرای سیاستها و برنامههای وزارت بهداشت نیازمند مشارکت سایر دستگاههای اجرایی و سازمانهای مردم نهاد هستیم.
حسن هدایت نیا کمک به توانمند سازی مردم برای مراقبت از خود و اطرافیان را از دیگر اهداف تشکیل این مجمع عنوان کرد و افزود: رئیس مجمع مشارکت در سلامت شهرستان حق حضور در جلسات شورای سلامت شهرستان، اظهار نظر در طرحهای بهداشت و سلامت شهرستان و تعیین اولویتهای اجرایی در زمینه سلامت را دارد.
سعید یگانه جو کارشناس مرکز سیاستگذاری دانشگاه علوم پزشکی استان هم گفت: تاکنون بیش از ۴٠٠ خانه مشارکت در سلامت در سطح شهرستانهای کشور تشکیل شده که هر خانه مشارکت حدود ۳۵ عضو از سازمانهای مردم نهاد دستگاههای اجرائی داشته و میتوانند انرژی و توان مضاعفی را به حوزه سلامت تزریق کنند.
در پایان این نشست با اخذ رأی از اعضاء مجمع، احسان مرادی (به عنوان رئیس)،زینب اقبال پناه (نائب رئیس) و آقایان حجت الاسلام عبدالی، هادی کاظم پور و سعید پارسا به عنوان اعضای شورای مشارکت در سلامت شهرستان چرام انتخاب شدند.