به گزارش
خبرگزاری صداوسیما به نقل از دفتر بهبود تغذیه، مقدار لاکتوز در غذایی که می توان در یک وعده تحمل کرد، مهم است.7نکته وجود دارد که کمک می کند از لبنیات با طعم مورد علاقه و مزایای سلامتی همراه با آن ها بدون علائم ناراحت کننده لذت برد.
1- خوردن یک لیوان شیر با بیسکویت یا شیرینی در حالی که یک لیوان 8 اونس شیر گاو دارای 12.6 گرم لاکتوز است، خوردن شیر با غذا به کند شدن هضم کمک می کند و تحمل را بهبود می بخشد. می توان مقدار کمی شیر را با غلات، اسموتی ها یا همراه با وعده های غذایی امتحان کرد.
2-خریدن شیر گاو بدون لاکتوزمی توان شیر لبنی را بدون حتی یک قطره لاکتوز در آن انتخاب کرد. شیر بدون لاکتوز که با فیلتر کردن لاکتوز شیر لبنیات یا با افزودن همان آنزیم لاکتاز که لاکتوز را تجزیه میکند، گزینه عالی برای کسانی است که دچار عدم تحمل لاکتوز هستند.
3- امتحان کردن ماست در عصرانه ماست کم چرب و ساده تقریباً 5.7 گرم در هر وعده 3/4 فنجان دارد. اما کشت های زنده و فعال ماست به هضم این لاکتوز کمک می کند، که می تواند تحمل آن را آسان تر کند.
4-خوردن ماست یونانیبه لطف فرآیند صاف کردن منحصر به فرد خود، ماست یونانی نسبت به ماست سنتی لاکتوز کمتری دارد - تقریباً 4.2 گرم لاکتوز در هر 3/4 فنجان. و هنوز هم فرهنگ های زنده و فعالی دارد که به هضم این لاکتوز کمک می کند. به علاوه، ماست یونانی پروتئین باکیفیتی دارد.
5-پنیر را انتخاب کنید.پنیر گزینه ای عالی برای صبحانه است و می توان از مقدار کم در این وعده غذایی شروع کرد و روز به روز مقدار گان را کمی افزایش داد تا قابلیت تحمل آن ایجاد شود.
6- می توان خامه یا یا پنیر خامه ای مصرف کرد.پنیر خامه ای، خامه مایع و خامه فرم گرفته یا بلوکی کمتر از یک گرم لاکتوز در هر قاشق غذاخوری دارند.
7- بستنی بستنی سنتی دارای 3.9 گرم لاکتوز در هر 2/3 فنجان است که در دوزهای کم برای بسیاری از افرادی که به لاکتوز حساسیت ندارند قابل تحمل است. اما داشتن تحمل لاکتوز پایین به این معنی نیست که باید از آن غافل شد.
در مجموع، اگر به لاکتوز حساسیت دارید، احتمالاً میتوانید مقدار کمی لبنیات را در وعدههای غذایی خود استفاده کنید - مانند قرار دادن پنیرهای طبیعی روی ساندویچهای خود - یا غذاهای لبنی با حداقل لاکتوز یا بدون لاکتوز انتخاب کنید. سپس، به تدریج اندازه سهم خود را افزایش دهید تا سطح راحتی خود را پیدا کنید.