اجرای طرح کنترل کم فروشی واحدهای تولیدی
مدیرکل استاندارد استان تهران، گفت: طرح کنترل کمفروشی بستهبندی فرآوردههای غذایی و شوینده، از سوی سازمان ملی استاندارد ایران، اجرا و در نتیجه پایشها از واحدهای تولیدی استان، تاکنون ۳۹ درصد کمفروشی در محصولات مذکور، مشخص شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما از ادارهکل استاندارد استان تهران، آقای عباس نوری با اشاره بر اینکه رصد کمفروشی و نظارت بر آن، از مهمترین اولویتهای کاری در دوره تحولی این سازمان است، در خصوص اجرای طرح افزود: از ابتدای سال تاکنون، ۲۲ هزار فرآورده از صنایع مذکور، از واحدهای تولیدی استان، از نظر کمی مورد بررسی و پایش قرار گرفت و حدود ۳۹ درصد کمفروشی در بستهبندی فرآوردههای صنایع غذایی و شوینده احصاء شد.
وی با تاکید بر نقش پررنگ استانها به عنوان صف مقدم اجرایی و عملیاتی قانون در این زمینه، گفت: ادارهکل استاندارد استان تهران نیز در راستای انجام این وظیفه، علاوه بر بازرسی و نمونهبرداری از واحدهای تولیدی، اقدام به خرید و توزین ۳ هزار فرآورده از بازار کرد، که در پایان طرح، حدود ۳۲% کم فروشی در محصولات مشخص شد.
نوری با یادآوری اینکه پرونده متخلفان به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال شده است، افزود: برای اجرای بهتر این طرح، کارگروه ستاد پایش کمیت، برای کنترل و نظارت بر کمفروشی محصولات در ادارهکل استاندارد استان تهران تشکیل و جلسات آن به صورت منظم برگزار میشود