پخش زنده
امروز: -
مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان: توسعه و افزایش طول اسکله بندر سجافی با اجرای عملیات بهسازی زیرساختها درحال انجام است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان، بهروز آقایی به نقش کاربردی و مهم بندر سجافی در اقتصاد شهرستان هندیجان اشاره کرد و گفت: درحال حاضر ۲۰۰ فروند شناور تجاری استان خورستان در این بندر فعالیت دارند.
وی زمینه فعالیت این شناورها را در زمینه ورود کالاهای ملوانی عنوان کرد و افزود: این موضوع موجب اشتغال مستقیم برای بیش از یک هزار و ۶۰۰ نفر ملوان و خنکار شده است.
آقایی با اشاره به اجرای طرحهای مختلف در محدوده بندر سجافی، ادامه داد: عملیات اجرایی ۵۶۰ میلیارد ریال از این طرحها تا پایان امسال آغاز میشوند.
مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان بر اهمیت مقوله ایمنی دریایی تاکید و اضافه کرد: ترددهای دریایی در بندر سجافی زیر نظارتهای مرتبط با حوزه جستجو و نجات قرار دارند و به منظور گسترش دامنه و ارتقاء سطح ایمنی این ترددها، پیشبینیهای لازم انجام شده است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه بندر سجافی در سال ۱۳۸۲ با اسکلهای به طول ۱۱۰ کیلومتر به بهرهبرداری رسید، گفت: تاکنون در حوزه ایجاد زیرساختهای این بندر از جمله برق، محوطهسازی و جاده اقدامات متعددی انجام شده است.
وی میگوید: با توجه به ترافیک زیاد شناورهای متردد در بندر تجاری سجافی، برای کاهش انتظار شناورها و کشتیهای ورودی به این بندر لازم است تا محوطه و اسکله این بندر وسعت بیشتری پیدا کند.
به گفته آقایی؛ الحاق ۹.۲ هکتار به اراضی بندر سجافی در آستانه صدور سند است و فرآیند تطویل ۱۰۵ متر اسکله دیگر در این بندر آغاز میشود.
وی با تأکید بر ارائه مستمر خدمات زیربنایی در بندر تجاری سجافی، ادامه داد: یکی از خدمات کاربردی و ایمن به منظور تداوم فعالیت شناورها، تصویب ۲۶ هزار متر مکعب لایروبی در محدوده این بندر است که در تسهیل تردد شناورها نقش مؤثری خواهد داشت.
آقایی تعداد شناورهای ورودی و خروجی در این بندر را در ۱۰ ماه امسال با ۱۵ درصد رشد، ۵۷۶ فروند اعلام و اضافه کرد: عملکرد تخلیه و بارگیری در این مدت با ۲۴ هزار ۸۱۷ تن، ۲۳ درصد رشد نسبت به دوره مشابه سال قبل داشته است.
بندر سجافی با برخورداری از مزایایی نظیر پسکرانه جمعیتی مناسب در حوزه بازار، زیرساختهای مناسب برای صادرات آبزیان، محصولات کشاورزی و احشام، دارای قابلیتهایی همچون راهاندازی تجارت از طریق کالاهای تهلنجی و همراه ملوان شامل؛ لوازم برقی، لوازم یدکی خودرو و... و همچنین تجارت ساحلی با استان بوشهر است.