پخش زنده
امروز: -
دانشآموز قزوینی با شرکت در مسابقه جهانی طرح پرسش تحت عنوان prize Inquiry برگزیده شد و توانست با قرارگرفتن در جمع ۱۰ دانشآموز برتر جهان ، جایزه نوبل دریافت کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، «رامتین قاسمپور»، با شرکت در مسابقه جهانی طرح پرسش تحت عنوان prize Inquiry که هر ساله به همت مؤسسه Frontiers Molecular در سوئد باهدف ایجاد کنشگری و پرسشگری در بین دانشآموزان برگزار میشود ، توانست در جمع ۱۰ دانشآموز برتر جهان قرار گیرد و جوایز خود را از بنیاد نوبل دریافت کند.
معیار برتری در این مسابقه طرح پرسشی شفاف، کاربردی و دقیق است ، سؤالی که رامتین قاسمپور برای شرکت در این مسابقه مطرح کرد این بود که «اساس مولکولی توجه کردن چیست؟ چرا زمانی که به صدای ساعت فکر میکنیم صدای آن بیشتر از زمانی است که به آن فکر نمیکنیم؟»
وی پیش از این ، در تحقیق ساخت ژل ضدعفونیکننده بهبودیافته با نانو ذرات نقره، رتبه اول المپیاد علوم پایه و در سایر عرصههای علمی همچون جشنواره جابربنحیان برگزیده استانی، در جشنواره ابنسینا و جشنواره دانشگاه شریف نیز با ساخت یک پهپاد رتبه اول را کسب کرده است.
بنیاد نوبل از رامتین قاسم پور خواسته بود وقتی مدال به دستش رسید ، عکسی برای سایت پرسش مرزهای مولکولی ارسال کند.
وی برای نشان دادن فرهنگ غنی ملی اسلامی ایران در کنار پرچم جمهوری اسلامی ایران، تصویری ماندگار در مکان تاریخی سرای سعدالسلطنه قزوین از خود ثبت کرد.
در زمینه مولکولی دانشی ندارم، نمی دونم از جنبه مولکولی چه اتفاقی رخ می دهد. ولی همه صداهای اطراف ما سیگنالی رو به مغز مخابره می کنند. شاید تمرکز و توجه به یک صدای خاص، مثل صدای ساعت، سبب شود توان و قدرت ببشتری به آن سیگنال داده شود (amplifying)، و همین سبب شود که صدا رو با دسیبل بالاتری نسبت به وقتی که توجه نمی کنیم بشنویم.
در حالت عادی که به صدای توجه نمی کنیم، سیگنال این صدا در صداهای دیگر (نویز) گم می شود، به نوعی حتی خودش هم نویز محسوب می شود.
توجه به آن، این سیگنال رو تقویت می کند، بالاتر از صداهای دیگر قرار می دهد، در این این حالت دیگر نویز نیست، به عنوان سیگنال اصلی است.
توجه کردن نسبت سیگنال به نویز SNR رو افزایش می دهد.