پخش زنده
امروز: -
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۷ عابر پیاده در اردبیل جان خود را از دست داده اند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل؛ سرهنگ فتاحی گفت: تغییر در رفتار ترافیکی عابران پیاده کاهش تصادفات را رقم میزند چرا که نیمی از عامل تلفات ناشی از تصادفات رانندگی در شهرهای استان عابران پیاده هستند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۷ نفر از عابران پیاده در اردبیل به همین علت جان خود را از دست داده اند، بیان کرد: بعضی از عابران پیاده تصور میکنند همیشه و در تمام معابر حق تقدم دارند و صرفاً رانندگان باید در هنگام تردد حواسشان به عابران پیاده باشد.
فتاحی گفت: در واقع چنین نیست و عوامل زیادی سبب حواسپرتی راننده میشود که و این حواسپرتی میتواند حوادث ناگواری را برای عابران پیاده رقم بزند.
وی با تاکید بر اینکه اگر فرهنگسازی لازم برای تغییر در رفتار ترافیکی عابران پیاده انجام نشود، قطعاً این آمار افزایش خواهد داشت، افزود: رفتار خطرناک برخی دست فروشان و جارچیان در قرار دادن افراد با تابلو در وسط خیابان برای تبلیغ و حرکت هم مسیر ترافیک در طول خیابان نیز از عوامل تصادف بوده که لازم است به این نکته توجه جدی شود.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل از دستگاههای مسئول خواست؛ با فراهم کردن زیرساختهای محل عبور امن عابر پیاده و توسعه ملزومات ترافیکی این حوزه در افزایش ایمنی محلهای عابران پیاده کمک کنند.
فتاحی اقدامات پلیس راهور را در کاهش رفتارهای پرخطر رانندگان یادآور شد و بیان کرد: در معابر شهری هوشیاری و تمرکز با حواس کامل از سوی راننده وسیله نقلیه ضروری است.
وی تصریح کرد: اگرچه در مجموع میل به انجام رفتارهای پرخطر رانندگی در بین رانندگان پایین است، اما تحریکجویی، پرخاشگری و خشم باعث تشدید و سلامت روان باعث تضعیف آن میشود.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل گفت: درگیر کردن ذهن با موارد مختلف از جمله تلفن همراه در حین رانندگی سبب میشود تا راننده قادر به تشخیص مسیرهای صحیح و حفظ فاصله مناسب خود با سایر خودروها نباشد و همچنین در رؤیت به موقع خطر با تأخیر مواجه شود.