پخش زنده
امروز: -
نخستین روز چهارمین همایش علمی بین المللی «سرطان از آزمایشگاه تا بالین پژوهشگاه رویان» در سالن همایشهای پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ این همایش علمی دو روزه که در آستانه هفته ملی مبارزه با سرطان در روز چهارشنبه ۵ بهمن آغاز به کار کرده است و به صورت حضوری و مجازی برگزار میشود و تا پایان امروز ۶ بهمن ادامه دارد.
چهارمین همایش علمی بین المللی سرطان از آزمایشگاه تا بالین، با تلاش پژوهشکده زیست شناسی و فناوری سلولهای بنیادی و پژوهشکده علوم تولیدمثل و همچنین همکاری مرکز سلول درمانی و مرکز توسعه فناوری تولید محصولات پیشرفته سلولی پژوهشگاه رویان و خیرین سلامت برگزار شده است.
در روز نخست این همایش علمی، متخصصان و استادان حوزه زیست شناسی و فناوری سلولهای بنیادی و همچنین اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشگاههای سراسر کشور و خیرین سلامت حضور یافتند.
در ابتدای این مراسم، پروفسور امیر علی حمیدیه، دبیر ستاد توسعه فناوری سلولهای بنیادی و یکی از دبیران علمی همایش علمی به بیان دیدگاههای نوین در خصوص پیشگیری و درمان سرطان پرداخت.
وی با اشاره به مدل دانشگاه تکزاس و مرکز درمان سرطان ام. دی اندرسون (MD Anderson Cancer Center)، آرزو کرد تا این بیماری از کشور ریشه کن شود.
دکتر فائزه شکری دیگر دبیر علمی این همایش علمی با اشاره به برنامه و محورهای علمی سمپوزیوم به تازههای درمان سرطان و محصولات بومی تولید شده در درمان سرطان از جمله محصولات شرکتهای دانش بنیان در این زمینه ،گفت: تازهترین یافتههای پژوهشی سرطان و پروژهها در این همایش علمی معرفی خواهند شد.
همچنین خانم دکتر مرضیه ابراهیمی عضو هیئت علمی و مدیر کار گروه سرطان پژوهشگاه رویان، با تأکید بر این که پیشگیری بهتر از درمان است، گفت: باید هزینههای متحمل بر درمان را کنار بگذاریم و به سمت پیشگیری و تشخیص هوشمندانه سرطان اقدام کنیم؛ زیرا پیشگیری و تشخیص زود هنگام هم مشکلات بیمار و هم دغدغههای خانواده را کمتر میکند.
خانم دکتر ابراهیمی افزود: درمان سرطان به روشهای نوین از جمله سلول درمانی و ژن درمانی نیازمند هزینههای گزاف اولیه برای توسعه این فناوری است که نیازمند همت خیرین و حمایتهای دولتی است. در این همایش علمی نتایج حاصل از انجام کارآزماییهای بالینی با استفاده از سلولهای کشنده طبیعی از افراد غیر خویشاوند برای درمان بیماران مبتلا به تومورهای بدخیم مغزی ارائه شد که از جمله پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی است.
همچنین آقای مهدی لطفی پناه مدیر روابط عمومی و امور بین الملل پژوهشگاه رویان گفت: بر اساس مستندات بین المللی و رسانههای تحلیل علم از جمله الزویر (Elsevier) پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی و جمهوری اسلامی ایران همچنان در دو حوزه و شاخههای زیست شناسی و فناوری سلولهای بنیادی و علوم تولید مثل سرآمد منطقه است و جایگاهی والا در جهان دارد.
در حاشیه این برنامه علمی – تخصصی، نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی – درمانی پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی برگزار شد و شرکتهای دانش بنیان پژوهشگاه رویان، به معرفی محصولات پیشرفته سلولی و تازهترین یافتهها پرداختند.