پخش زنده
امروز: -
نظرسنجی تازه ای که نتایج آن هفته گذشته منتشر شد، نشان می دهد یک سوم آمریکایی ها معتقدند که ایالات متحده در حمایت از اوکراین در منازعه کنونی افراط کرده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه تلویزیونی آرتی، نظرسنجی تازه ای که نتایج آن هفته گذشته منتشر شد، نشان می دهد یک سوم آمریکایی ها معتقدند که ایالات متحده در حمایت از اوکراین در منازعه کنونی افراط کرده است.
در مقایسه با اواخر فوریه این رقم شاهد افزایش چشمگیری است؛ زیرا در آن زمان یعنی چند روز پس از شروع درگیری، تنها ۷ درصد چنین میگفتند.
بر اساس نظرسنجی ملی دانشگاه کوئینیپیاک، ۳۳ درصد از پاسخ دهندگان بزرگسال فکر میکنند که واشنگتن بیش از حد به کی یف کمک میکند، در حالی که ۲۱ درصد میگویند ایالات متحده کمک بسیار کمی میکند. ۳۸ درصد نیز معتقدند که میزان کمکهای آمریکا مناسب است.
در این نظرسنجی ۱۶۵۹ فرد بزرگسال در حدفاصل ۱۱ و ۱۵ ژانویه در سراسر کشور مورد بررسی قرار گرفتند.
در مقایسه، در نظرسنجی مشابهی که در ۲۸ فوریه ۲۰۲۲ (چهار روز پس از آغاز عملیاتهای گسترده) منتشر شد، تنها ۷ درصد از آمریکاییها میگفتند که امریکا بیش از حد به اوکراین کمک میکند، در حالی که ۴۵ درصد معتقد بودند که کمک واشنگتن ناکافی است. ۳۷ درصد نیز معتقد بودند که حمایت ارائه شده به کی یف کافی است.
این نظرسنجی جدید همچنین نشان میدهد که در مجموع ۴۴ درصد از آمریکاییها شیوه مدیریت جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده در خصوص مناقشه اوکراین را تأیید میکنند و پاسخ دهندگان شدیدا به خطوط حزبی تقسیم میشوند. ۴۷ درصد اقدامات بایدن در مورد اوکراین را تایید نمیکنند که ۷۳ درصد جمهوری خواهان نیز حامی این دیدگاه هستند در حالی که تنها ۱۶ درصد دموکراتها از آن حمایت میکنند.
با این حال، این نظرسنجی همچنین نشان داد که تنها ۳ درصد از آمریکاییها فکر میکنند که جنگ در اوکراین "فوریترین موضوعی است که امروز کشور با آن مواجه است. " مهمترین مشکلات ذکر شده تورم (۳۵%)، مهاجرت (۱۰%) و خشونت با سلاح گرم (۸%) بودند.
میچ مک کانل، رهبر اقلیت سنا در ماه دسامبر اعلام کرد که که اولویت اصلی ایالات متحده باید تامین مالی و تسلیح اوکراین باشد تا بتواند روسیه را در میدان نبرد شکست دهد. چندین جمهوری خواه دیگر استدلال کردند که تمرکز اصلی باید بر بحران در مرز جنوبی ایالات متحده باشد که شاهد تعداد بی سابقه عبور مهاجران غیرقانونی بوده است.
از زمان آغاز عملیات ویژه روسیه، امریکا حدود ۲۷ میلیارد دلار کمک نظامی به اوکراین کرده است. بر اساس گزارش موسسه اقتصاد جهانی کیل، واشنگتن همچنین تا ۲۰ نوامبر حدود ۱۰ میلیارد دلار کمک بشردوستانه و بیش از ۱۵ میلیارد دلار کمک مالی را تقبل کرده است.
ماه گذشته، مجلس نمایندگان ایالات متحده لایحهای را رد کرد که خواستار تحقیق و تفحص درباره کمکهای اقتصادی و نظامی به کی یف بود. طبق گزارشها حجم گسترده کمکهای نظامی ایالات متحده نیروهای انتظامی پنتاگون را در خصوص فروش تسلیحات در بازار سیاه و سایر جرایم اقتصادی احتمالی در حالت آماده باش قرار داده است.