پخش زنده
امروز: -
برخی از خوراکیها در ساختن غضروف بسیار موثرند.
به گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا وسیما، غضروف برای سلامت استخوانها بسیار مهم است. برای غضروف سازی میتوانید ۷ عدد انجیر را به مدت ۴۰ تا ۱۲۰ شب میل کنید. سنجد روزی ۲۱ عدد به شکل دانه دانه بخورید تا به طور کامل با بزاق ترکیب شود.
پودر سنجد، شیر و عسل
پودر سنجد همراه با هسته از عطاری تهیه کنید و یک قاشق غذاخوری از آن به همراه یک لیوان شیر و یک قاشق عسل بخورید. نتیجه این عادات غذایی در غضروف سازی بی نظیر است؛ امتحان کنید.
بیشتر بخوانید :ترکیب معجزهآسا برای درمان آرتروز و پوکی استخوان
خوب این موضوع یعنی مصرف شیر و سنجد و عسل بستگی به تعادل بدنی شما دارد اگر شما به این موضوع فکر می کنید که این شیر و سنجد را چه موقع بخوریم؟
باید بدانید که اگر شما جزو آن دسته هستید که لازم است تا برای شروع روز کاری تان انرژی بالایی داشته باشید به شما پیشنهاد می شود که حتما در کنار وعده غذایی صبحانه تان یک لیوان از این نوشیدنی را میل نمایید تا بدین وسیله شروع موفقی را در طول روز تجربه نمایید.
اما چنانچه برای مزایای درمانی از آن می خواهید بهره ببرید باید آن را در طول شب یا عصر مصرف کنید.
منبع : بهداشت نیوز