پخش زنده
امروز: -
آلمان که مواضعی محتاطانه در قبال ارسال تانک به اوکراین را دارد، حالا از طرف دیگر کشورها تحت فشار قرار گرفته است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از برلین ، آلمان که مواضعی محتاطانه در قبال ارسال تانک به اوکراین را دارد، حالا از طرف دیگر کشورها تحت فشار قرار گرفته است.
دولت آلمان از ابتدای جنگ اعلام کرده بود که سلاحهای سنگین مانند تانک به میدان جنگ اوکراین ارسال نمیکند چرا که قصد ورود مستقیم به جنگ را ندارد، اما با فشار دیگر کشورهای عضو ناتو از جمله آمریکا حالا به تحویل تانک لئوپارد دو به کی یف، چراغ سبز نشان داده است.
وزیر خارجه آلمان گفت: اگر لهستان بخواهد تانکهای لئوپارد دو در اختیار خود را به اوکراین بفرستد، برلین مانع آن نخواهد شد.
وزیر دفاع جدید این کشور نیز اعلام کرد که انتظار دارد به زودی در مورد تحویل تانکها به اوکراین تصمیم گیری شود.
صدر اعظم آلمان ارسال تانک لئوپارد دو به اوکراین را به اقدام آمریکا برای ارسال تانک آبرامز مشروط کرده است.
در نشست مقامات آلمان و فرانسه در پاریس، امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه هم گفت: احتمال ارسال تانکهای فرانسوی لکلر به اوکراین را رد نمیکند.
مواضع محتاطانه آلمان در قبال ارسال تانک به میدان جنگ در حالیست که نخست وزیر لهستان در توئیتر نوشت: تنها تماشاگر اوضاع اوکراین نخواهیم بود و اگر نتوانیم با آلمان در مورد تانکهای لئوپارد به توافق برسیم، ائتلاف کوچکتری از کشورها تشکیل خواهیم داد که آماده اند برخی تانکهای مدرن خود را به اوکراین اهدا کنند.
هم اکنون ۲ هزار و ۶۷۰ تانک لئوپارد که قادر است اهداف تا عمق ۵ کیلومتری را هدف قرار دهد در ارتشهای مختلف جهان و ازجمله در کشورهای اروپایی عضو ناتو مانند دانمارک، فنلاند، یونان، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، سوئد، اسپانیا، چک، ترکیه و مجارستان موجود است.