به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، دکتر قاسم برجویی فرد در گفتگو با خبرنگار صداوسیما افزود: این وضعیت نباید باعث شود که توجه به اصول بهداشتی مانند رعایت فاصله اجتماعی در مراکز عمومی و استفاده از ماسک نادیده گرفته شود.
وی با اشاره به اینکه همهگیری کرونا در جهان پایان نیافته است، افزود: میزان ابتلا به زیر سویههای کرونا در سایر کشورها زنگ خطری برای ما است یعنی میتواند این شرایط شکننده باشد و میزان ابتلا را افزایش دهد.
معاون دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان کرد: اگر یک فرد دارای علامتهایی مثل سرماخوردگی همچون سرفه و آبریزش بینی است باید برای قطع زنجیره انتقال، حداقل ۳ تا ۵ روز در خانه بماند.
برجویی فرد افزود: افراد بالای ۱۸ سال که شش ماه از دریافت نوبت اول واکسن کرونایشان گذشته باشد میتوانند با مراجعه به مراکز بهداشتی محل سکونت خود واکسن نوبت یادآور را دریافت کنند.
او با اشاره به فصل سرما و افزایش ابتلا به بیماری آنفلوانزا در کودکان، بیان کرد: کرونا، سرماخوردگی، و آنفلوانزا دارای علامتهای مشابهی هستند، اما در کرونا تنگی نفس و درد در قفسه سینه نیز احساس میشود.
برجویی فرد عنوان کرد: بیماری آنفلوانزا همراه با سرگیجه و حالت تهوع است.
او گفت: آنفلوانزا در کودکان ابتدا به صورت عفونت ویروسی بروز میکند و پس از آن بیماریهای میکروبی به آن اضافه میشود. کودک ابتدا دچار مشکل در ناحیه گوش میانی میشود و پس از آن بیماریهای سینوزیت و ذات الریه به صورت درد گوش، سردرد و سرفههای مکرر خودشان را نشان میدهند.
معاون دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: خانوادهها اگر متوجه این علامتها در فرزندشان شدند برای قطع زنجیره انتقال مانع از حضور فرزندشان در مدارس تا بهبودی کامل شوند.
او گفت: عمده دلیلی که سال گذشته توانستیم بیماری را بین کودکان کنترل کنیم استفاده از ماسک بود.