پخش زنده
امروز: -
طرحهای نیمه تمام حوزه بهداشت و درمان شهرستان آباده تا هفته دولت سال آینده به بهره برداری می رسد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، رحیمی معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت و درمان در بازدید از طرح های درمانی شهرستان آباده گفت: با توجه به موقعیت خاص شهرستان آباده این شهرستان یکی از قطبهای پزشکی است و تلاش می شود با بهره برداری از طرح های نیمه تمام درمانی زیرساخت ها برای اجرای پزشک خانواده و نظام ارجاع آماده شود.
او با اشاره به مطالبات مردمی بخش بهداشت و درمان در شهر ایزدخواست نیز افزود: مرکز درمان بستر ایزدخواست شبانه روزی خواهد شد و نیروی انسانی آن نیز تامین خواهد شد.
معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت و درمان گفت: خانه زیست، تجهیز رادیولوژی و دندانپزشکی این مرکز نیز ساخته می شود.
رحیمی درخصوص توسعه و ارتقای دانشکده پرستاری آباده هم گفت: در آینده نزدیک با ارتقای این دانشکده شاهد رشد و آموزش در عرصههای مختلف حرف پزشکی در شمال استان فارس خواهیم بود.