تعیین وضعیت ۱۷ هزار نیروی طرح دوران کرونا؛ به زودی
جذب ۱۷ هزار نیروی طرحی که در دوران همه گیری کووید-۱۹ در سراسر کشور مشغول به کار بودند، به زودی پیگیری و این نیروها تعیین وضعیت میشوند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، مدیرکل مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت بهداشت، درمان و آموزش
پزشکی در سفر به تایباد و در حاشیه بازدید از بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) این شهر افزود: پرستاران و کادر درمان با تلاش و مجاهدتشان در دوران شیوع کرونا، توانستند تب و تاب این بیماری را در کشور به حداقل برسانند و سزاوار تعیین تکلیف و تمدید قرارداد هستند.
احمد جوانمرد ادامه داد: در حال حاضر این وزارتخانه کمبود نیرو دارد و به دنبال مجوز استخدام ۷۰ هزار نفر توسط سازمان استخدامی کشوری است.
تایباد، نیازمند بیمارستانی جدید و با امکاناتی به روز
این مسئول در ادامه درخصوص وضعیت بیمارستان تایباد هم گفت: ساخت بیمارستان جدید در این شهرستان مرزی، نیازمند توجه سازمان برنامه و بودجه و تخصیص اعتبار ملی برای این طرح است.
جوانمرد افزود: زمین بیمارستان جدید ۱۶۴ تختخوابی تایباد در یکی از نقاط مناسب شهر، آماده است و به احتمال زیاد، در سال آینده با قرار گرفتن در ردیف اعتبارات ملی، کلنگ زنی خواهد شد.
وی اظهار کرد: بیمارستان فعلی این شهر، با داشتن بنایی فرسوده و عمری افزون بر ۴۰ سال، پاسخگوی نیاز این شهرستان با جمعیت بالای بومی و غیر بومی نیست.
مدیرکل مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: با توجه به همسایگی تایباد با کشور افغانستان، این منطقه ظرفیت تاسیس یک واحد بین الملل آموزش علوم پزشکی را دارد و در این حالت اتباع افغانستانی میتوانند با طی مسافت کمتر، در اینجا تحصیل کنند.
در ادامه، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری تایباد گفت: در این شهرستان علاوه بر جمعیت بومی، افراد غیربومی مانند نیروهای مرزبانی و ارتش سکونت دارند که این امر، ضرورت ساخت بیمارستان جدید را بیشتر کرده است.
محمدرضا رضایی افزود: همجواری تایباد با افغانستان هم باعث شده است در هنگام وقوع حوادث در کشور همسایه، شاهد انتقال مجروحان به بیمارستان تایباد باشیم که ضرورت دارد به منظور ارائه خدمات بشردوستانه و تحکیم روابط بین این دو کشور دوست و همسایه، خدمات درمانی هم به این افراد ارائه شود.
وی اظهار کرد: گسترش خدمات درمانی در جمهوری اسلامی ایران، موجب میشد مردم افغانستان در بیشتر مواقع برای درمان به ایران و مشهد سفر کنند و با توسعه امکانات گردشگری سلامت در مرز دوغارون، میتوان این خدمات درمانی را افزایش داد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری تایباد ادامه داد: امیدواریم مسئولان وزارت بهداشت هرچه سریعتر نسبت به ساخت بیمارستان جدید که یکی از مهمترین مطالبات به حق مردم شیعه و اهل سنت این خطه مرزی است، تلاش کنند.
نشست با مسئولان محلی، بازدید از بخشهای مختلف بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) و دیدار با ائمه جمعه تشیع و تسنن، از دیگر برنامههای سفر مدیرکل توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به تایباد بود.
شهرستان ۱۴۰ هزار نفری تایباد متشکل از ۲ بخش مرکزی و میان ولایت با ۳۸ روستا در فاصله ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.
خسته نباشید
الان دوماه گذشته و هیچ تصمیمی برای نیروهای طرحی دوران کرونا(پرستار،آزمایشگاه،...،)گرفته نشده
خواهشمندم از خبرگزاری صداوسیما شما پیگیری کنید و مطالبه گری کنید
مدافع سلامتتان بودیم،مدافع حقمان باشید