پخش زنده
امروز: -
در سالهای اخیر به بهانه اینکه مردم بیشتر نان سفید را میپسندند، میزان زیادی از سبوس گندم تمامی آردها گرفته میشود که این مسئله میتواند مشکل اضافه وزن و چاقی، در کنار گرسنگی سلولی را در مردم جامعه بیشتر کند.
به گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا وسیما، نتایج آخرین بررسیها در کشور نشان میدهد علیرغم مصرف بیش از حد از گروه نان و غلات و نشاسته توسط مردم که زمینه افزایش بروز چاقی را زیاد میکند، گرسنگی سلولی (به معنای عدم تامین ریز مغذیهای مورد نیاز سلولها) سلامت ما را تهدید میکند، زیرا در فرآیند سبوسگیری قسمت عمده ریز مغذیها مانند ویتامینهای گروه ب، روی، منیزیم، آهن، کلسیم، پتاسیم، سلنیم و به همراه سبوس از آرد گرفته میشوند که در روند ایجاد بیماریهای غیرواگیر (چاقی، دیابت، بیماریهای قلبی و عروقی، فشارخون، سرطان دستگاه گوارش به ویژه روده بزرگ و …) تأثیرگذار میباشد.
بیشتر بخوانید: آیا نان چاق کننده است؟
کماکان که مصرف جوش شیرین در بعضی از نانواییها روند تخمیر (ورآمدن خمیر) را به تاخیر انداخته که علاوه بر ایجاد مشکلات در دستگاه گوارش، جذب مواد مغذی (آهن، روی، کلسیم و …) را به شدت کاهش میدهد.
منبع: صدآنلاین