پخش زنده
امروز: -
گل کدو تنبل مصرف خوراکی دارد به همین دلیل از آن برای تهیه چای و دمنوش استفاده میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان، مصرف دمنوش گل کدو تنبل به دلیل کمک به تأمین ویتامین A مورد نیاز بدن، باکتری ها، ویروسها و عفونتها را از بین برده و به حفظ بینایی و سلامت چشمها و استخوانها کمک میکند.
ویتامین C موجود در این نوشیدنی، به شادابی پوست کمک کرده و میزان جذب ریزمغذیهای موجود در دیگر مواد غذایی مصرفی را افزایش میدهد.
خاصیت آنتی اکسیدانی ویتامین C موجود در گل کدو تنبل، سلولها را در برابر رادیکالهای آزاد محافظت کرده و از سرطان پیشگیری میکند.
پتاسیم یکی دیگر از املاحی است که دریافت روزانه آن برای انسان ضروری است و اگرچه هر فردی روزانه به ۲ هزار میلی گرم پتاسیم نیازمند است، نوشیدن چای گل کدو تنبل نیز به تأمین درصدی از پتاسیم مورد نیاز انسان کمک کرده و به همین دلیل تأثیر بسزایی در تنظیم فشار خون دارد.
محافظت از بدن در برابر بیماریهای قلبی و عروقی نیز از دیگر خواصی است که با نوشیدن این چای گیاهی به دست میآید.
پژوهشهای بسیار حاکی از آن است که چای گل کدو تنبل نقش مهمی در پیشگیری از انقباضهای عضلانی دارد، ضمن اینکه به سلامت دستگاه گوارش نیز کمک میکند.
کمبود پتاسیم در بدن همراه با بروز عوارضی مانند ضعف، کمبود انرژی گرفتگیهای عضلانی، آشفتگیهای معده و ضربان نامنظم قلب همراه میشود.
برای تهیه چای گل کدو تنبل کافی است یک تا ۲ قاشق گل زردرنگ را از بوته جدا کرده و در یک فنجان آب جوش بریزید، چای پس از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آماده مصرف است.
توجه داشته باشید درصورت مصرف سموم و آفت کش برای گیاه، باید از مصرف گلهای آن اجتناب کرد.