خطرات و تهدیدات بازی های برخط بیخ گوش فرزندان!
بازیهای رایانه ای برخط(آنلاین) عاملی برای ترویج خشونت، بیبند و باری و کمتحرکی کودکان و نوجوانان است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، رئیس پلیس فتای استان گفت: جدیدترین نوع بازیهای رایانهای، بازیهای آنلاین هستند، که به بخش جدایی ناپذیری از زندگی کودکان و نوجوانان تبدیل شدهاند.
سرهنگ عمرانی پور افزود: محتوای برخی از این بازیها ممکن است برای کودکان مضر باشد و موجب شود به دلیل خشونت، هیجان زیاد، نمایش تصاویر و شخصیت های نامناسب تاثیرات روحی، روانی و تربیتی بدی بر روی آنها بگذارد.
وی بیان کرد: بازیهای آنلاین به شدت اعتیادآور هستند و کاربر خود را از شرایط عادی زندگی دور میکند، این موضوع به خصوص در کودکان میتواند باعث افت تحصیلی، مشکلات رفتاری و آسیبهای جسمی شود.
رئیس پلیس فتای استان ادامه داد: بیماریهای جسمی متعددی مرتبط با استفاده بیش از حد موبایل و تبلت در دنیا به وجود آمدهاند بیماریهای مثل گردن درد، درد انگشت شصت، درد در ناحیه ساعد، ضعیف شدن چشم، اختلال رشد به دلیل بهم خوردن نظم خواب وغیره بسیاری از بازیهای رایانهای آنلاین مانند شبکههای اجتماعی قابلیت ارتباط بین بازیکنها را فراهم میکنند با این تفاوت که امکان گمنامی و پنهان کردن هویت در آنها بسیار زیاد است و این خطر نقض حریم خصوصی کودکان را افزایش میدهد.
تهدیدات بازی های آنلاین برای فرزندان را جدی بگیرید
وی گفت: یکی از تهدیدات جدی فضای مجازی، زیاده روی و وابستگی شدید فرزندان به بازیهای آنلاین می باشد وابستگی که به اعتیاد اینترنتی منجر میشود و گاهی هم باعث شکلگیری جرائم سایبری خواهد شد.
سرهنگ عمرانی فر افزود: اعتیاد اینترنتی یکی از مهمترین خطرات بیش از حد بازیهای آنلاین است که باعث می شود کودک ، خود را از شرایط عادی زندگی دور کند، که این امر مشکلات رفتاری، پرخاشگری ،گوشه گیری، بحران هویت، بلوغ زودرس، افت تحصیلی و ... را در پی خواهد داشت.
وی اضافه کرد: لذا خانواده ها بایستی نظارت کافی بر نحوه استفاده فرزندان از فضای مجازی را داشته باشند و تهدیدات و آسیب های آن را برای کودکان خود تشریح کنند.