پخش زنده
امروز: -
خطیب نماز جمعه زاهدان گفت:امیدواریم ستاندار جهادی با سابقه کار جهادی و انقلابی بتوانند یک تیم همراه، همکار و همپای جهادی داشته باشد تا بتوانند خدمت بیشتر به مردم داشته باشند .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان ، حجتالاسلام والمسلمین مصطفی محامی نماینده ولیفقیه در سیستان و بلوچستان در خطبههای نمازجمعه این هفته زاهدان گفت: یکی از راههای تحصیل تقوای الهی کمک و هدایت خواستن از خداوند متعال در همه امورات است.
خطیب جمعه زاهدان در بخش دیگری از خطبههای نمازجمعه این هفته زاهدان یکی از راههای تحصیل تقوای الهی را تلاش برای ارتباط بیشتر با خداوند متعال و خدمت بیشتر به خلق خدا دانست.
وی عنوان کرد: در آستانه ماه رجب و طنین دعوت ملائکه الهی هستیم و ماه رجب زنگ هوشیار باش برای شروع فصل نوین بندگی، آماده شدن و طی مراحل برای رسیدن به نقطه اوج در ماه رمضان و شرکت در مهمانی خداوند متعال است.
امام جمعه زاهدان تصریح کرد: ائمه اطهار(ع) هر کدام در دوره زندگی خود و به تناسب شرایط زمانه نقش هدایتگری خود را ایفا کرده و دارای کارکردها، فعالیتها، ثمرات و برکات فراوانی در طول دوره حیات بودهاند.
حجتالاسلام والمسلمین محامی به بیان سه نکته در زندگی امام باقر(ع) و امام هادی(ع) پرداخت و گفت: نکته اولی که در زندگی این امامین بزرگوار نمود دارد جهاد تبیین است و این بزرگواران تلاش مستمری برای تبیین حقایق راستین اسلام و معارف اسلام داشتهاند که مجموع اینها معارف مکتب اهل بیت(ع) را تشکیل میدهد و با همه سختیها و خفقانی که بود از هر فرصتی برای تبیین معارف اسلام استفاده کردند.
وی ادامه داد: تلاش برای نیروسازی و کادرسازی برای جامعه اسلامی دومین نکته در زندگی این بزرگواران بود و همواره در جلسات عمومی و خصوصی به گفتگو پرداخته و در این جهت سرمایه گذاری میکردند و امر مهمی که باعث شد شیعه باقی بماند و معارف اسلام ناب سینه به سینه و نسل به نسل منتقل شود و هم اکنون ما کنار دریای پر از گوهر معارف اسلامی و معارف باشیم به برکت همان تلاش هاست.
محامی گفت: تلاش برای آماده سازی جامعه اسلامی برای دوران امامت حضرت ولیعصر(عج) سومین نکته در زندگی امام باقر(ع) و امام هادی(ع) بود از این جهت که قرار بود دوران امامت حضرت مهدی(عج) با غیبت شروع شود و مردم باید آماده میشدند برای دوره ای که امامشان در دسترسشان نباشد.
نماینده ولیفقیه در سیستان و بلوچستان گفت: این سه کارکرد برای همه جوامع اسلامی و در همه زمانها نیاز بوده و ما نیز باید الگوگیری و برای تبیین معارف حق و دفاع از مکتب حق تلاش کنیم زیرا یک عرصه از جهاد تبیین همین تبیین حقایق در اعتقادات، معارف اسلام و دفاع جانانه از آنهاست.
نماینده ولیفقیه در سیستان و بلوچستان دربخش پایانی خطبههای نمازجمعه این هفته زاهدان با اشاره به مشکلات منطقه سیستان گفت: در شرایط کنونی منطقه سیستان گرفتار مشکلات متعددی است که سرآمد آن بحث خشکسالی است.
وی افزود: در روزهای گذشته اضافه بر مشکلات موجود طوفان و یخبندان شدید سیستان را فراگرفت و یخبندان شدید خسارتهای فراوانی به حوزه کشاورزی، باغداری، دامداری، گلخانهها، استخرهای پرورش ماهی، خطوط انتقال آب و زیرساختهای شهری وارد کرد.
وی عنوان کرد: پیش بینی کامل نبود و البته برخی از مردم هم پیش بینیهای هواشناسی را جدی نگرفته بودند و از بیمه محصولات خود غافل شده بودند.
امام جمعه زاهدان تصریح کرد: مدیریت شرایط نیازمند ارائه سهمیه سوخت بیشتر بود و این در حالی است که حتی نفت عادی هم نبود و منجر به خسارتهای گسترده شد هر چند که برخی از مسئولین از هیچ تلاشی دریغ نکردند اما باید مشخص شود که چه خدماتی به مردم سیستان ارائه شده است.
وی عنوان کرد: هزینههای زیای به دولت و مردم تحمیل شد در حالی که اگر درصد پایینی از این هزینهها صرف پیشگیری کار شده بود امورات راحتتر و مردم آسیب نمیدیدند.
وی ادامه داد: در این زمینه با استاندار گفتگو کردم و گزارشهایی از اقدامات، طرحها و پشتیبانیهای برنامه ریزی شده ارائه دادند و عرض کردم کنتورها میتواند رایگان توزیع شود گرچه فرمودند آب بدون کنتور وصل شده و در برابر جبران خسارتها و سایر موارد هم باید کار کنند که توضیحاتی نیز ارائه کردند.
محامی افزود: از سوی دفتر رئیس جمهور هم تماس داشتند و گفتند برای جبران خسارتها باید از طریق استانداری پیشنهاد ارائه شود و ما حمایت میکنیم.
نماینده ولیفقیه در سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد: در شرایط کنونی گرفتار وضعیت سختی هستیم از این جهت که نفت کم و توزیع آن نامناسب است، کپسول گاز کم و منجر به راه اندازی بازار سیاه و توزیع نامناسب است که باید به سختی هایی که مردم مواجه هستند زودتر رسیدگی و برای جبران کاستی ها تلاش شود.