پخش زنده
امروز: -
اعتصابهای زنجیرهای در انگلیس از تابستان امسال در بخشهای مختلف خدمات عمومی همچنان ادامه دارد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از لندن، اعتصابهای زنجیرهای در انگلیس که از تابستان امسال در بخشهای مختلف خدمات عمومی آغاز شده است همچنان ادامه دارد و امروز پرستاران بیمارستانهای این کشور بار دیگر در اعتراض به بی توجهیهای دولت به خواسته هایشان به اعتصاب ۴۸ ساعته دست زده اند.
پرستاران علت اعتصاب خود را بی توجهی به مشکلات بخش بهداشت و درمان این کشور و نیز افزایش سرسام اور هزینههای زندگی به ویژه انرژی و مخالفت دولت با افزایش دستمزد انان به گونهای که بتوانند هزینههای ضروری زندگی را تامین کنند اعلام کردند.
انان میگویند: دولت شرایطی را در بخش بهداشت و درمان این کشور ایجاد کرده است که کارکنان ان از جمله پرستاران از ان فراری شده اند و هم اکنون سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس با بیش از صد هزار کمبود نیرو مواجه است و این شرایط سبب شده فشار کاری بی سابقهای به کارکنان موجوداین سازمان تحمیل شود بدون اینکه دستمزد انان افزایش یابد.
به گفته پرستاران بی توجهیهای دولت به مشکلات سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس سبب شده جان هزاران بیمار از جمله بیماران سرطانی و کودکان بیمار به علت انتظار طولانی برای اغاز درمان به خطرافتد.
مقامات سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس نیز با اشاره به اعتصاب پرستاران اعلام کردند که بیماران باید انتظار اختلال بیشتری داشته باشند و به جز در موارد ضروری به بیمارستانها مراجعه نکنند.
بنا براعلام سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس این اعتصاب همچنین موجب افزایش تاخیر در درمان بیماران خواهد شد.
پرستاران اعتصابی میگویند برای حفظ جان بیماران، نیازهای ضروری انان از جمله شیمی درمانی، دیالیز کلیه و مراقبتهای ویژه ارائه خواهد شد.
بیش از صد هزار نفر از پرستاران پیش از کریسمس نیز دو روز اعتصاب و در برابر بیمارستانها تجمع اعتراضی برگزار کردند که با حمایت شماری از مردم مواجه شدند.
این در حالی است که در ان اعتصاب ۱۶ هزار وقت معاینه، عمل جراحی و آزمایش بیماران، به تعویق افتاد.
پس از انان کارکنان امبولانسها نیز به اعتصاب دو روزه دست زدند که دولت ناچار شد نیروهای ارتش را در بخش اورژانس و امبولانسها به کار گیرد.
مدیر اجرایی کنفدراسیون سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس موسوم به ان اچ اس (NHS)، گفت: ما تلاش کردیم با دولت به توافق برسیم، اما دولت با خواستههای کارکنان این سازمان موافقت نکرد.
متیو تیلورهشدار داد در صورت تداوم بی توجهیها به خواستههای کارکنان سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس، دولت باید خود را برای پیامدهای «جنگ فرسایشی طولانیمدت با اتحادیهها» اماده کند.
ریشی سوناک نخست وزیر انگلیس پیشتر گفته بود در برابر اتحادیههای کارکنان که افزایش دستمزد کارگران و کارمندان را خواهانند، کوتاه نخواهد آمد.
سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس اعتراف کرده ۱۳۲ هزار فرصت شغلی در این سازمان خالی مانده، این در حالی است که نهادهای ناظر میگویند فشار کاری و دستمزد کم سبب شده هر هفته ۱۵۷ نفر از کارکنان سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس استعفا دهند.
بر اساس گزارش سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس هم اکنون حدود هفت میلیون بیمار در این کشور از جمله بیماران سرطانی وکودکان بیمار در فهرست انتظار آغاز درمان هستند.