پخش زنده
امروز: -
برخی از افراد معتقدند که مصرف نان باعث چاقی میشود در ادامه این مورد را بررسی میکنیم .
به گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا وسیما، با وجود گزینههای بسیار زیاد، نان همچنان بهترین انتخاب برای صبحانه در میان بسیاری از مردم است. مردم دوست دارند نان بخورند، زیرا طعم خوبی دارد و همچنین باعث صرفه جویی در زمان میشود.
افسانههای زیادی در مورد خطرات و مزایای سلامتی تقریباً هر چیزی که میخوریم وجود دارد.
بیشتر بخوانید: نان جو ؛ سرشار از سلامتی
بسیاری از رایجترین افسانهها بر سه غذایی که تقریباً هر روز خورده میشوند تمرکز دارند:
نان، شیر و تخممرغ.
در حالی که قبلاً اینها "اصول" مواد غذایی با گزینههای محدود بودند، در چند سال گذشته، دهها محصول در این دستهها در دسترس هستند، که انتخابهای سالم را چالش برانگیزتر میکند.
زمان آن فرا رسیده است که با حقایقی که میتوانند از انتخابهای هوشمندانهتر و تغذیه سالمتر حمایت کنند آشنا شویم. بیایید نگاهی دقیقتر به آنچه درست است و چه چیزی درست نیست، بیندازیم.
خوردن نان باعث چاقی میشود. حقیقت یا افسانه؟
افسانه! خوردن نان باعث افزایش وزن و چاقی نمیشود. با این حال، خوردن نان بیش از حد باعث چاقی میشود، همانطور که خوردن هر کالری بیش از حد ممکن است باعث چاقی شود.
- نان در هر اونس کالری برابر با پروتئین دارد.
- نان سبوس دار و نان سفید در هر برش کالری یکسانی دارند.
- نان غلات کامل، پر از فیبر است و باعث میشود احساس سیری بیشتری داشته باشید، بنابراین میتوانید کمتر بخورید و همچنان احساس سیری کنید پس اگر قصد کاهش وزن دارید، نان غلات را انتخاب کنید.
تفاوت شیر ارگانیک و معمولی
شیر ارگانیک حاوی مواد مغذی بیشتری نسبت به شیر معمولی است. حقیقت یا افسانه؟
افسانه! شیر ارگانیک و معمولی حاوی مواد مغذی یکسانی است.
شیر ارگانیک و معمولی از نظر پروتئین، کلسیم، ویتامین D و سایر مواد مغذی برابر است.
شیر بادام به طور طبیعی پروتئین بسیار کمی دارد، اما برخی از مارکها با پروتئین افزوده غنی شده اند تا با پروتئین موجود در شیر مطابقت داشته باشند یا بیشتر از آن باشند.
قرار گرفتن شیر در معرض آنتی بیوتیکها و هورمونها برای هر دو شیر تقریباً برابر است: اگر شیر ارگانیک باشد، گاو هرگز آنتی بیوتیک مصرف نکرده است. اگر شیر معمولی باشد، باز هم آنتی بیوتیک در آن وجود نخواهد داشت، زیرا زمانی که شیر از گاوهایی که آنتی بیوتیک مصرف کرده اند تولید میشود، خارج میشود.
تخم مرغ سفید و قهوهای
تخم مرغ قهوهای برای شما سالمتر از تخم مرغ سفید است. حقیقت یا افسانه؟
افسانه! رنگ تخم مرغ هیچ ارتباطی با فواید آن برای سلامتی ندارد.
انواع مختلف مرغها تخم مرغهایی با رنگی متفاوتی تولید میکنند.
سطح مواد مغذی توسط خوراکی که جوجهها میخورند تعیین میشود، به همین دلیل تفاوتهایی وجود دارد.
تخم مرغها صرف نظر از رنگ آنها گزینهای سالم هستند. بدن میتواند تقریباً کل تخم مرغ را جذب و پردازش کند.
یک تخم مرغ بزرگ حاوی ۷۵ کالری، ۷ گرم پروتئین، ۵ گرم چربی و ۱.۶ گرم چربی اشباع شده است.
تخم مرغ همچنین حاوی آهن، ویتامین ها، مواد معدنی و کاروتنوئیدها است.
منبع : بیتوته