پخش زنده
امروز: -
تصمیم کابینه مزدوران به افزایش قیمت دلار و مشتقات نفتی و ریزش قیمت ریال یمن در برابر ارزهای خارجی تبعات فاجعه باری برای یمن درپی داشته است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی المسیره؛ تصمیم کابینه مزدوران به افزایش قیمت دلار و مشتقات نفتی و انرژی برق و در مقابل ریزش قیمت ریال یمن در برابر ارزهای خارجی که تبعات فاجعه بار اقتصادی و معیشتی به دنبال دارد، سبب بحرانی شدن شرایط استانهای جنوبی در یمن و خشم ساکنان این استانهای اشغالی شد.
حتی به گواه بسیاری از مزدوران، این سیاستها هیچ ارتباطی به برنامههای اقتصادی ندارد. بلکه تبعات آن بر دوش شهروندانی سنگینی میکند که هم اکنون نیز زیر بار سنگین مشکلات قرار دارند و این در شرایطی است که نیاز است مزدوران هزینههای تفریح و خوشگذرانی را از اموال عمومی، دریافت حقوقهای نجومی را با ارزهای خارجی و خرید املاک و مستغلات را در کشورهای دیگر کاهش دهند.
گرانیهای سرسام آور در استانهای عدن، تعز، مأرب و دیگر استانهای اشغالی از اولین آسیبهای فاجعه بار تصمیم غیرقانونی کابینه مزدوران سعودی است. در همین زمینه المسیره از ساکنان این استانها مطلع شد قیمت یک کپسول گاز خانگی در استان تعز به ده هزار ریال رسید در شرایطی که همین گاز در عدن هجده هزار ریال و در بازار سیاه به دوازده هزار ریال میرسد. در شرایطی که کپسول گاز از کالاهای ضروری و مورد نیاز تمام خانواده هاست موجودی آن در بازار همیشگی نیست. کابینه نیز در اندیشه حل این مشکلات و بهبود وضعیت معیشتی شهروندان نیست، به همین دلیل به مرور زمان شرایط بدتر میشود. شهروندانی که از هشت سال پیش انتظار داشتند شرایط اقتصادی، امنیتی، سیاسی، معیشتی و اجتماعی بهتر شود هر روز شرایطی بدتر از دیروز را شاهدند. عواملی، چون اختلاف منافع، ارتباطات خارجی مشکوک و تلاش کشورهای متجاوز برای تقسیم غنایم در استانهای راهبردی و نفتی دست به دست هم داده است تا شرایط کشور به اینجا برسد، یعنی سرمایههای کشور غارت و حقوقها پایمال و همزمان لقمهها از دهان شهروندان بیرون کشیده شود.
یک شهروند زن یمنی گفت کشور ما به فضل خدا سرمایه و ثروت دارد به گونهای که برای همه کشورها بس است، اما این سرمایهها کجا میرود؟
در این شرایط بحرانی، مقاماتی در یمن پدیدار شده اند که به کشورهای متجاوز وابسته اند و این یعنی ناقوس خطر برای آینده کشور یمن به صدا در آمده است، شاخصهها از جمله شاخصههای سیاسی تاکید دارد که استانهای اشغالی جنوب در مسیری حرکت میکنند که باید آن را شرایط انفجاری تعبیر کرد، شرایطی که به دلیل سیاستهای بین المللی و سیاستهای داخلی مزدوران به بروز شکاف و اختلاف منجر خواهد شد، چنین شرایطی به ویژه در حضرموت مشهودتر است.
به طورکلی شرایط به سمت بدتر شدن در حرکت است و این بار نیز شهروندان خود را در زیر بار سنگ آسیاب مشکلات و بحرانها خواهند دید.