پخش زنده
امروز: -
برنج و گندم پرمصرفترین غلات در ایران بـه شمار میرود و آلودگی برنج و گندم به فلز سرب و سموم، میتواند اثرات زیانباری بر سلامت انسان داشته باشد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،مدیر آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز از برگزاری یک دوره آموزشی دو روزه بررسی عناصر سمّی و همسان سازی آزمون اندازه گیری سرب در برنج و گندم خبر داد.
دکتر مرضیه راشدی نیا با بیان اینکه آزمایشگاههای کنترل غذا و دارو در سراسر کشور وظیفه کیفیت سنجی و تطابق با استانداردهای جهانی در محصولات سلامت محور را بر عهده دارند، گفت: برنج و گندم پرمصرفترین غلات در ایران بـه شمار میرود و آلودگی برنج و گندم به فلز سرب و سموم، میتواند اثرات زیانباری بر سلامت انسان داشته باشد.
او افزود: نخستین روز از این دوره آموزشی با بررسی موضوعاتی مانند «روش ممیزی آزمون فلزات در آزمایشگاه همکار»، «مزاحمت احتمالی در اندازه گیری فلزات»، «مروری بر فرآیند کدگذاری برای بهبود روند ردیابی در آزمایشگاه املاح و عناصر»، «روشهای مختلف آماده سازی نمونه»، «روشهای عملی و تجربی در اندازه گیری سرب در غلات» و «اصول اولیه بازرسی از آزمایشگاه املاح و عناصر» برگزار شد.
دکتر راشدی نیا با بیان اینکه دومین روز از این دوره آموزشی نیز به صورت کارگاهی و علمی برگزار شده است، افزود: یکی از مهمترین وظایف آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه بررسی و انجام آزمایشات کنترل کیفیت تولیدات مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و همچنین کنترل کیفیت مواد اولیه مورد استفاده در صنایع و کارگاههای تولیدی است.
این دوره آموزشی با حضور مدیران و کارشناسان سازمان غذا و دارو کشور و معاونتهای غذا و دارو دانشگاههای علوم پزشکی کشور برگزار شد.