پخش زنده
امروز: -
کدو حلوایی یکی از خوراکی های فصل پاییز و زمستان است، برای آشنایی با خواص این خوراکی خوشمزه، خواندن این مطلب را از دست ندهید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، کدو حلوایی منبع غنی ویتامین آ، بتاکاروتن و پتاسیم است و خوردن آن به همه گروه های سنی توصیه می شود.
کدو حلوایی در پیشگیری از سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن، سلامت چشم، پیشگیری و کنترل بیماری فشار خون و بیماری های قلبی عروقی مفید است.
به گفته حیدری کارشناس تغذیه کدو حلوایی حاوی مقدار کمی کربوهیدرات است و بیماران دیابتی هم می توانند از این خوراکی خوشمزه استفاده کنند.
این ماده مغذی برای کودکان بسیار مفید است و از شش ماهگی به بعد می توان در سوپ ها از آن استفاده کرد.
کدو حلوایی بهتر است بصورت آب پز استفاده شود و می توان با آبغوره، زعفران، کمی رب گوجه فرنگی و دارچین آن را مزه دار کرد.
هر چه رنگ کدو حلوایی متمایل به نارنجی باشد میزان ویتامین "آ" در آن بیشتر است.
کدو حلوایی در صورتی که در محیط خشک و خنک و تاریک تا دوماه قابلیت نگهداری دارد.