پخش زنده
امروز: -
در گرامیداشت میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) جشنواره غذاهای بومی محلی در دبستان دخترانه شهید نادری ایلام برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ جشنوارهای که از جنس غذاهای بومی محلی، رنگین کمانی از غذاهای سنتی که میشددر چند دقیقه با انواع غذاهای بومی آشنا شد.
در این جشنواره دانش آموزان، غذاهای محلی و پخت غذاهای اصیل ایلامی از قبیل ،ترخینه ،شل کینه، آش رشته، و شیرینی هایی، چون حلوا، کله کنجی و بژی برساق که طرفداران زیادی دارد به نمایش گذاشتند .
در این جشنواره دانش آموزان نیز با پوششهای محلی آمده بودند تا با پخت این نوع غذاها آشنا شوند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان در حاشیه این جشنواره گفت: هدف از برگزاری چنین جشنوارههایی الگو گرفتن دانش آموزان از سبک ایرانی اسلامی، تشویق و ترغیب تغذیه سالم و آشنایی با لباسها و غذاهای محلی است.
درویشی افزود:هدف کلی از برگزاری این جشنواره برگشت غذاهای بومی محلی به سفره خانوادهها است.
یکی از ویژگیهای این جشنواره استفاده از مواد غذایی سالم و طبیعی بود غذاهای که به سادگی میتوان کودکان خود را به مصرف آنان عادت داد.