پخش زنده
امروز: -
استاندار آذربایجان شرقی گفت: بناب در سند آمایش سرزمین به عنوان شهرستان دارای ظرفیت کشاورزی شناخته شده که تاکنون در مسیر صنعتی شدن پیش رفته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجانشرقی، خرّم در جلسه شورای اداری و کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان بناب افزود: از این پس توسعه شهرستان در حوزه کشاورزی، صنایع تبدیلی و بسته بندی خواهد بود زیرا نه آب برای توسعه صنعتی داریم و نه شرایط زیست محیطی اجازه می دهد، ضمن اینکه معتقدیم سلامت مردم نباید به قیمت توسعه تهدید شود.
وی اضافه کرد: توسعه باید براساس زیست بوم هر شهرستان پیش رود و نخبگان باید الگوی توسعه بناب در سال های آتی را تدوین کنند.
وی ادامه داد: صاحبان صنایع شهرستان بناب به سمت استفاده از ظرفیت های دانش بنیان در تولید و مصرف پیش بروند، زیرا میوه توسعه صنعتی، شرکت های دانش بنیان است.
استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه تمرکز جمعیت شهرستان بناب از نظر اشتغال باید به سمت توسعه کشاورزی با رویکرد اصلاح الگوی کشت پیش رود، تشریح کرد: بناب سومین شهرستان توسعه یافته آذربایجان شرقی است، اما این دلیل نمی شود که ما جلوی توسعه بیشتر آن را بگیریم.
وی با بیان اینکه دولت قوی با بخش خصوصی قوی محقق می شود، گفت: تسهیلات صادراتی باید توسعه یابد و موانع صادرات را چه در سطح استانی و ملی حل کنیم، زیرا سبب افزایش تولید ناخالص داخلی می شود و بناب دارای ظرفیت های بالایی در این زمینه است.
وی همچنین با اشاره به اینکه تضمین آینده صنعت فولاد استان و مخصوصا بناب از نظر تامین مواد اولیه در سفر رییس جمهوری تصویب شده است، افزود: سازمان صنعت آذربایجان شرقی نیز این موضوع را پیگیری می کند تا این صنعت دچار مشکل نشود.
وی با بیان اینکه در سفر استانی رییس جمهوری، طرح های با بالای ۵۰ درصد پیشرفت را مصوب کردیم که بخشی از اعتبارات شأن نیز تخصیص یافته و تزریق شده است، ادامه داد: تلاش می کنیم تا در سفر دوم، طرح های مصوب سفر نخست به پایان برسد که استادیوم ورزشی ۱۵ هزار نفری بناب هم یکی از آنهاست.
خرّم با اشاره به اینکه بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی در دست ساخت بناب برای سلامت جنوب استان خیلی مهم است، تصریح کرد: کنارگذر شرقی بناب نیز یک طرح بالای یک هزار میلیارد تومانی است که باید از محل اعتبارات بانکی و سفر دوم آن را نیز تعیین تکلیف کنیم.
وی با بیان اینکه آب شهرستان در هر سه حوزه شرب، کشاورزی و صنعت مشکل دارد، گفت: البته این یک مشکل سراسری است، به گونه ای که قبل از بارش برف اخیر ۲۵ میلی متر در استان بارش داشتیم که نشان می دهد در مصرف منابع آب در هر سه بخش باید رعایت کنیم.
خرّم تاکید کرد: صنایع باید به دنبال بازچرخانی آب و بخش کشاورزی نیز به دنبال الگوهای بهینه مصرف و استفاده از ظرفیت های دانش بنیان باشند.
وی با تاکید بر اینکه شهرک ولیعصر بناب باید تعیین تکلیف شود و بنیاد مسکن و دستگاه های دیگر با کار کارشناسی مشکلات باقیمانده آن را حل کنند، بیان کرد: این شهرک برای پذیرش جمعیت سرریز بناب طراحی شده و باید در شورای مسکن استان نیز مسائل آن بررسی شود.