پخش زنده
امروز: -
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران گفت: افرادی که مبتلا به زخمهای مزمن میشوند، عمدتا از نظر اقتصادی، در سطح پایین جامعه قرار دارند و وقتی دچار عوارض این بیماریها میشوند، هزینه مضاعفی به آنها تحمیل میشود که نیازمند حمایتهای بیمهای است.
دکتر حبیبی در نهمین کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت و در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار صدا و سیما گفت: تاکنون در مرکز درمان زخمهای مزمن و ترمیم بافت جهاد دانشگاهی، بیش از سه هزار بیمار پذیرش شده اند
وی ادامه داد: در تحقیقی که در سال گذشته و در یک بازه زمانی مشخص انجام شد، ۷۱.۲ درصد از مراجعینی که در این مرکز، تحت فرایند کافی درمان قرار گرفتند، بهبود یافتند، اما متاسفانه ۳۷ درصد از کل مراجعین، در جلسات اولیه، از ادامه درمان منصرف شدند. این افراد بعد از پیگیریهای صورت گرفته، علت عدم مراجعه مستمر را، مسائل اقتصادی و مشکلات مالی ذکر کردند.
او افزود:نقش بیمهها در حمایت از مدیریت درمان این بیماریها و عوارض مزمن، بسیاراهمیت دارد.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران با تاکید بر لزوم درک بیمهها و نظام سلامت از فرآیند زخم گفت: طبق تحقیقات ارائه شده، هزینه درمان یک زخم ساده دیابتی ۲ دلار است. اگر این زخم پیشرفت کند و به استئومیلیت تبدیل شود، ۴ هزار دلار و درصورت قطع عضو، ۱۵ تا ۱۶ هزار دلار، افزایش هزینه دارد. هر چقدر زودتر فرآیند درمان آغاز شده و از پیشرفت بیماری جلوگیری شود، یقینا کیفیت زندگی بیمار، بهتر شده و برای بیمهها و نظام سلامت هم، اقتصادی و کم هزینهتر خواهد بود.
نهمین کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت به مدت سه روز تا جمعه ۲۳ دی ماه و با هدف بررسی زخمهای مزمن توسط سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران در مرکز همایشهای بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار میشود.