پخش زنده
امروز: -
سعیدرضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب با حضور درکارگاه استاد دکتر فخیمی مجسمه ساز توانای کشور گفت : دغدغهمندی ایشان نسبت به فرزندان این مرز و بوم ستودنی است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی دکتر سعیدرضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با حضور در کارگاه پرفسور حسین فخیمی مجمسهساز افزود : غیر از هنر فاخر و انگیزه بالایی که در کارهای دکتر فخیمی دیده میشود، دغدغهمندی ایشان نسبت به فرزندان این مرز و بوم ستودنی است. ایشان کاندیدای جایزه چهره ماندگار بودند که متأسفانه برگزاری آن متوقف شد.
عاملی اضافه کرد : استاد فخیمی تواناییهای ارزشمندی دارد. کشور اسپانیا به ایشان مدرک «پروفسورشیب» داده است. در دنیا مدرک پروفسور شیپ متداول نیست ، در ایران و در بسیاری از کشورها ابتدا باید دکتری داشته باشیم بعد استادیار، دانشیار و استاد تمام شویم ، ولی بهدلیل ظرفیت و توانایی ایشان به پرفسور فخیمی مدرک استادی داده اند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت : با وجود اینکه ایشان در این سالها پیشنهادهای زیادی از کشورهای مختلف داشتند، ولی به علت غیرتی که نسبت به ایران و مردم ایران داشته اند، در کشورمان مانده اند و با زحمت فراوان این مجموعه کارها را به اینجا رسانده است.
عاملی در ادامه گفت: پروفسور فخیمی دو ایده کلیدی دارد، اول اینکه نظام آموزش و پرورش، نظام مهارت آموزی باشد و هنر نگارگری و هنر فاخر را به جای فقط خواندن دروس به دانش آموزان بیاموزند . دوم ، دیدگاه و نگاه کلی ایشان به هنر است و اینکه دانش آموزان می توانند خطاطی و نگارگری و آفرینشهای هنری را یاد بگیرند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی یادآور شد می توانیم به کودکان در مهد کودک و پیش دبستان این هنرها را آموزش دهیم ، زیرا در این سنین قدرت یادگیری زیاد است.
عاملی به وزیر آموزش و پرورش پیشنهاد داد که آموزش و پرورش سازوکاری ایجاد کند تا این قلمرو توسعه یابد ، زیرا نسل پروفسور فخیمی نسل ارزشمندی است و باید از فرصت حیات با انگیزه ایشان بهرهمند شد.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت : میتوان در تمام دورههای آموزشی یک حوزه مشترک بین تمام رشتهها نظیر هنر ایجاد کرد تا دانشجویان و دانشآموزان بتوانند در قالب دروس کارگاهی با هنرهای مختلف آشنا شده و با مهارتآموزی به بازار کار قویتری دست پیدا کنند.
وی با بیان اینکه همه کارهای استاد با مهارت آموزی و کارهای کارگاهی صورت گرفته است افزود : تمام بدل نشانهای ایشان را میتوان آموزش داد ، به غیر از بدل نشان ها ، تمام سکههایی که ضرب می کنند که در حد رقم و ریال است ، میتوان آموزش داد، اینگونه ما می توانیم فرهنگ ایران را در گوشه کنار این سکهها حک کنیم.
پرفسور حسین فخیمی ، مجسمهساز پس از گرفتن مدرک کارشناسی از دانشکده هنرهای تزیینی به اسپانیا رفت. در دانشکده هنرهای زیبای مادرید دانشگاه کمپلتکس ، موفق به کسب درجه پروفسوری طراحی «مجسمهسازی» شده و با تقدیرنامه دنخوان آوالوس ، هنرمند و مجسمهساز مشهور اسپانیایی به سرزمین مادری خود بازگشت.
مجسمه مشهور صلح که در سال ۲۰۰۳ میلادی از سوی یونسکو بهعنوان نماد جهانی صلح انتخاب شد، یکی از مهمترین و زیباترین آثار اوست.
همچنین ایشان مدالهای ذوالفقار که با طلا ، نقره و برنز که بهصورت یک تکه به تعداد ۲۵ عدد طراحی شده ، همچنین مدال نشانهای نصر در درجات مختلف طراحی و ساخته شده ، طراحی و ساخت مجسمه خیام که بعد از سه ماه تحقیق راجع به سنگ مربوطه در ارتفاع ۲۰۰ متری از سطح زمین در ازنا لرستان کشف و بعد از ۱۱ سال زمان ساخت طی حدود ۲ سال از ایران با کشتی به دانشگاه آمریکا رفت، طراحی و ساخت المان لااله الاالله به ارتفاع ۱۱ متر در خیابان آزادی روبروی سازمان حج و زیارت نصب شده است، طراحی مجسمه جهان پهلوان تختی ، برنده مسابقه مجسمهسازی سال ۱۳۶۹ ، پیکره ششمتری سوار محیط بان، طراحی و معماری داخلی یکی از ایستگاههای مترو با الهام از موتیفهای ایرانی، مجسمه ۵/۴ متری عروج، طراحی و ساخت پل متحرک شهربازی تهران به شکل سنجابی فانتزی با ارتفاع ۱۱ متر و ساخت مجسمه دکتر چمران به ابعاد ۱۲۰ در۹۰ بخشی از ساختههای استاد دکتر فخیمی است.