پخش زنده
امروز: -
تفاهمنامه مشترک بین شهرداری تهران و وزارت نیرو با هدف ارتقاء کیفیت خدمت در شهر تهران به امضاء رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، علیرضا زاکانی در این مراسم گفت: حرکتهای بسیار خوبی در قالب همکاریها شکل گرفته و امیدواریم مسیری را برویم که به مصرف قاعدهمند توجه ویژهای داشته باشیم و با بازچرخانی، نهایت بهره را از نعمتهای الهی داشته باشیم.
در حوزه برق نیز با صرفه جویی و ایجاد تغییر در نوع مصرف ظرفیت خوبی را فراهم کنیم و نظم و چارچوبی را به مصرف خود در حوزه برق بدهیم و از سوی دیگر به سمت الگوی تجدید پذیری حرکت کنیم؛ لذا امیدواریم این تفاهمنامه مسیر شایستهای برای خدمت به مردم را فراهم کند.
وی تاکید کرد: در حال حاضر ما در حال ایجاد محلات و شهرکهای الگویی در تهران هستیم که امیدواریم الگوی درست مصرف نیز در آنها پیاده سازی شود. در این راستا با مجموعههای مختلفی همکاریها را آغاز کردیم و امیدواریم با همکاری وزارت نیرو الگوهای مصرف درست برق را نیز پیاده سازی کنیم.
شهردار تهران در حاشیه این مراسم نیز گفت: در مدت خدمت به مردم توفیق داشتیم که نهایت تفاهم را با وزارت نیرو داشته باشیم و کارها را به پیش ببریم.
امیدواریم به همراه وزارت نیرو دست به دست هم دهیم و خدمت شایستهای را به شهروندان ارائه کنیم.
قطعا در حوزه برق با کاهش مصرف که امری شدنی و اقتصادی است در قالبهای مختلفی ناظر بر جابجایی خطوط انتقال و نوسازی پستها روند مشخصی را دنبال خواهیم کرد.
شهردار تهران ادامه داد: در حوزه تجدیدپذیرها نیز امیدواریم بتوانیم اقدامات موثری را انجام دهیم تا در حوزه کاهش آلودگی هوا و کاهش مصرف گامهای موثری را برداریم.
با وزارت نیرو همکاریهای مشخص و دیرینهای داشتهایم که در سال گذشته این همکاریها تشدید شد. امیدواریم از این طریق افق روشنی برای شهروندان تهران فراهم شود.
وی افزود: در حال حاضر ۳۶۱ هزار روشنایی در تهران داریم که اگر مصرف آنها از ۱۲۵ به ۲۵ تبدیل شود حدود ۳۵ مگاوات مصرف کاهش پیدا میکند. از سوی دیگر صرفه جویی و کاهش مصرف در مجموعههای خود شهرداری تهران نیز دنبال خواهد شد.
وی تاکید کرد: تلاش میکنیم میزان مصرف را کاهش دهیم و با استفاده از پساب بتوانیم در چاههای شهری را ببندیم و از این طریق موضوع فرونشست زمین را مدیریت کنیم.
در تفاهمنامه بین شهرداری تهران و وزارت نیرو با هدف ارتقاء کیفیت خدمت تقویت تعاملات بین بخشی، همکاریهای دو جانبه و هم افزاییها، کاهش مشکلات شهر تهران در حوزه آب و برق و استفاده از ظرفیتهای موجود در زمینههای کاری مشترک مد نظر قرار گرفته است.
محورهای تفاهمنامه در پنج سرفصل شامل بخش برق و انرژی شهر تهران، بخش آب و فاضلاب شهری تهران، شهر هوشمند و توسعه دولت الکترونیک، امور مالی و حقوقی، امور فرهنگی و تبلیغی در راستای مدیریت مصرف، راهبری و نظارت بر اجرا پایه گذاری شده است.