پخش زنده
امروز: -
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان کفشهای دست دوز تهران گفت: با خودکفایی در تولید مواد اولیه محصولات چرمی توانسته ایم فقط در ۹ ماهه امسال ۲۷۰ میلیون جفت انواع کفش تولید کنیم.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ نمایشگاه بین المللی تهران این روزها میزبان فعالان صنعت چرم است، صنعتی که طی سالهای گذشته توانسته با آخرین فناوریها خود را به روز کند و محصولاتی را تولید کند که کشورهای مختلف مقصد آن باشد علاوه بر صادرات محصولات چرمی، فعالان این صنعت توانستند مواد اولیه مورد نیازشان را تامین کنند و حتی در تولید و صادرات تجهیزات و ماشین آلات مرتبط با این بخش حرفهایی برای گفتن داشته باشند.
آقای رسول شجری رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان کفشهای دست دوز تهران با توجه به کاهش میزان وابستگی تولیدکنندگان صنعت چرم به مواد اولیه وارداتی، گفت: در گذشته تولیدکنندگان صنعت چرم وابسته صد درصدی به مواد اولیه وارداتی بودند، اما در چهارسال اخیر تقریبا وابستگی به مواد اولیه مثل پلی اورتان که نقش اساسی در صنعت کفش دارد کاهش یافته، تا جایی که توانسته ایم پلی اورتان را در کشور تولید و صادر کنیم.
وی با اشاره به افزایش ظرفیت تولید محصولات چرمی، افزود: فقط ظرفیت تولید یک قلم از محصولات چرمی در ۹ ماهه امسال ۲۷۰ میلیون جفت انواع کفش بوده که این میزان طی ماهها آینده بیشتر هم میشود.
آقای محسن گرجی مدیرکل دفتر صنایع منسوجات و پوشاک وزارت صمت هم با اشاره به اشتغال ۴۵ هزار نفری در صنعت کیف و کفش و چرم، گفت: حدود ۱۰ هزار و ۵۰۰ واحد صنفی و صنعتی در صنعت کفش داریم که از این تعداد ۲۵۰ واحد صنعتی هستند و بعضا هر واحد تا ۴۰۰ نفر اشتغال زایی دارند. در صنعت چرم که صنعت بالادست کیف و کفش است هم حدود ۱۳ هزار نفر مشغول به کار هستند.
آقای محمد مهدی برادران معاون صنایع عمومی وزارت صمت همچنین گفت: با توجه به اهمیت صنعت چرم، سند راهبردی صنعت چرم و کیف و کفش را به صورت مشترک با جامعه کفش و جامعه تولیدکنندگان این صنعت و حوزه اداره کل پوشاک، نساجی و چرم وزارت صمت تنظیم کردیم و قرار است بر اساس این سند راهبردی که نقشه راه فعالان این صنعت است، حرکت کنیم. در سال گذشته میزان صادرات محصولات چرمی ۸۰ میلیون دلار بود که پیشبینی میشود این میزان در سال جاری به ۱۰۰ میلیون دلار برسد.
گزارش از فائزه نوروزبیگی خبرنگار تحریریه صنعت خبرگزاری صداوسیما