پخش زنده
امروز: -
سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس، به بیماران مبتلا به دیابت نوع ۱، لوزالمعده، پانکراس (pancreas) مصنوعی خواهد داد تا بتوانند راحتتر زندگی کنند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از لندن، سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس، به بیماران مبتلا به دیابت نوع ۱، لوزالمعده، پانکراس (pancreas) مصنوعی خواهد داد تا بتوانند راحتتر زندگی کنند.
آزمایشهای ابتدایی لوزالمعده مصنوعی در انگلیس، موفقیت آمیز اعلام شده و به گفته پزشکان این ابزار توانست با استفاده از فناوریهای جدید، میزان قند مورد نیاز بدن را مشخص کند. بیش از یکصد هزار بیمار مبتلا به دیابت نوع ۱ در انگلیس، قرار است از لوزالمعده مصنوعی استفاده کنند تا میزان قند خونشان، عادی شود.
لوزالمعده عضوی است که در پشت معده قرار گرفته و غدهای است که بخشی از آن، درونریز است و انسولین تولید میکند که موجب جذب قند خون در سلولها میشود و بخش برونریز آن، آنزیمهایی را برای هضم چربیها، پروتئینها و هیدراتهای کربن غذا تولید میکند. این مواد در دوازدهه به غذای خارج شده از معده اضافه میشوند. با توجه به نقشهای مهمی که لوزالمعده در هضم غذا و تولید انسولین ایفا میکند، سالم بودن آن برای انسان حیاتی است.
بر اساس گزارشهای منتشر شده در انگلیس پانکراس مصنوعی به بدن بیمار وصل میشود و سطح قند خون فرد را به صورت مستمر ارزیابی میکند و در صورت کم بودن قند خون، به صورت خود به خودی، گلوکز را با استفاده از پمپ، وارد بدن بیمار میکند. بدین ترتیب، به گرفتن خون انگشت بیمار و تعیین میزان انسولین خون نیازی نخواهد بود.
نشریه گاردین، هزینه سالانه فناوری جدید را برای هر بیمار ۵ هزار و ۷۴۴ پوند اعلام کرد، اما با توجه به محسنات آن، انتظار میرود در نهایت، موجب کاهش هزینه درمان بیماران دیابتی در انگلیس شود.