پخش زنده
امروز: -
استاندار فارس گفت: این استان در ایجاد اشتغال در سال جاری، بر اساس گزارش دولت از سهیمهای که برای آن پیشبینی و تعریف شده عبور کرده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،محمد هادی ایمانیه، در نشست هم اندیشی با فعالان اقتصادی این استان که با حضور وزیر صمت در شیراز برگزار شد، خواستار مشارکت سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) در اجرای پروژه راه آهن گل گهر- شیراز - اهواز شد.
وی افزود: این خط راه آهن یکی از خطوط مهم و استراتژیک کشور است و در مسیر آن عمدتا معادن قرار گرفته اند و مشارکت ایمیدرو در این پروژه میتواند بسیار کمک کننده باشد.
این خط ریلی که عملیات اجرایی آن از سال ۱۳۹۰ آغاز شده از ایستگاه راه آهن گل گهر سیرجان در استان کرمان واقع در محور راه آهن بافق - بندرعباس انشعاب گرفته و در ادامه از قطروئیه شهرستان نی ریز، استهبان، فسا و سروستان در استان فارس عبور خواهد کرد و در نهایت به خط ریلی در حال احداث شیراز-عسلویه - بوشهر متصل میشود.
۳۰ کیلومتر از این خط ریلی ۳۴۵ کیلومتری در استان کرمان و ۳۱۵ کیلومتر آن نیز در استان فارس واقع شده است.
استاندار فارس گفت: فارس در بحث ایجاد اشتغال در سال جاری نیز بر اساس گزارش دولت، از سهیمهای که برای آن پیش بینی و تعریف شده عبور کرده است.
ایمانیه افزود: همچنین بر اساس همین گزارش فارس در زمینه سرمایه گذاری خارجی نیز استان سوم کشور است.
وی ابراز امیدواری کرد که در اسفندماه امسال همایش سرمایه گذاری در این استان برگزار شود.
لزوم افزودن مکانیزم تهاتر در تامین زیرساختهای شهرکهای صنعتی
استاندار فارس با اشاره به اینکه بحث تامین زیرساختهای گاز، آب و برق شهرکهای صنعتی در حال مساله ساز شدن است گفت: لازم است که مکانیزم تهاتر نیز در برنامه هفتم برای تامین این زیرساختها اضافه شود.
ایمانیه افزود: با این پولها و اعتباراتی که برای ایجاد این زیرساختها تخصیص مییابد شهرکهای صنعتی فعال نخواهند شد.
وی همچنین از وزیر صمت تقاضا کرد که دستوری صادر شود که آن دسته از مجوزهای صادر شده در شهرکهای صنعتی برای راه اندازی واحدهای تولیدی که بیش از ۲ سال از زمان صدور آن گذشته و اتفاقی رخ نداده است لغو و در اختیار دیگران قرار گیرد تا بساط سفته بازی و زمین بازی در این شهرکها جمع شود.
ایمانیه اظهار داشت: در حوزه معادن نیز هم در بحث اکتشاف، هم در بحث استخراج و هم در بحث توسعههای بدون مجوز و حقوق معادن نیز اختیاراتی به شورای معادن استانها واگذار شود.
ضرورت توسعه صنایع تبدیلی
استاندار فارس با تاکید بر لزوم توسعه صنایع تبدیلی گفت: استانی که در زمینه کشاورزی در کشور دوم و در زمینه باغداری اول است، ایجاد صنایع تبدیلی در آن میتواند در بحث ایجاد اشتغال آن هم با هزینه کم بسیار موثر باشد.
ایمانیه گفت: همچنین تمام معادن کشور نیز باید موظف شوند که ظرف مدت زمانی مشخص مثلا چهار سال نسبت به ایجاد صنایعی مرتبط در کنار معادن اقدام کنند و اجازه خروج مواد معدنی خام از هیچ استانی داده نشود تا مساله خام فروشی نیز در کشور خاتمه یابد.
ارتقاء تکنولوژی، بدون کاهش اشتغال
استاندار فارس بر لزوم کمک به ارتقاء تکنولوژی صنایع نیز تاکید کرد و گفت: البته این کار نباید به قیمت کاهش اشتغال باشد و عمدتا معطوف به کاهش مصرف برق، آب، گاز و افزایش بهره وری شود.
ایمانیه ادامه داد: با توجه به اهمیت موضوع، ضرورت دارد که نمایندگان مجلس این مساله را در برنامه هفتم توسعه توجه کنند.
ورود ماشین آلات به کشور تسهیل شود
استاندار فارس با اشاره به پیش بینی جلوگیری از ورود ماشین آلات در بودجه ۱۴۰۱ گفت: این کار در حالی به بهانه حمایت از تولید انجام شد که بسیاری از ماشین آلات، تولید داخلی ندارد و در کشور تولید نمیشود.
ایمانیه افزود: ایجاد این محدودیت مشکلاتی را برای صنعتگرانی که میتوانستند ماشین آلات دست دوم را وارد کنند به دنبال داشته که امیدواریم این روند اصلاح شود.
استاندار فارس همچنین خواستار عضویت معاون اقتصادی استانداری و رئیس سازمان صمت استان در هیات مدیره شهرکهای صنعتی شد و گفت: عدم حضور این دو در هیات مدیره شهرکهای صنعتی مطلوب نیست.
تحقق کامل سهمیه استان فارس در ایجاد اشتغال
متناسب نبودن نرخ تولید ناخالص داخلی فارس ناشی از عدم اهتمام بانکها است
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی فارس هم گفت: متناسب نبودن نرخ تولید ناخالص داخلی استان با سطح سرزمین و جمعیت آن در عدم اهتمام سیستم بانکی در تامین کافی منابع مالی مورد نیاز بخش تولید و بویژه در تخصیص تسهیلات بلند مدت یعنی تسهیلات مورد نیاز سرمایه گذاری است.
جمال رازقی از وزیر صمت تقاضا کرد که با صدور دستوری، ضمن ارتقاء منابع بانکی بانکهای توسعهای تحت مدیریت آن وزارتخانه و جهت دار کردن وجوه اداره شده برای سایر بانکها، زمینه ارتقاء سرمایه گذاری بخش صنعت و معدن استان را فراهم کند.
او اظهار داشت: امروز ایجاد همسویی و تناسب میان راهبردهای مدیریت منابع مالی در اقتصاد کلان با راهبردهای تجاری کشورها موضوعی است که به عنوان یکی از مهمترین مولفههای موثر در بهبود اقتصاد مطرح است و راهبردهای تجاری کشورها مسیر استراتژیهای پولی و بانکی را تعیین میکند.
رئیس اتاق بازرگانی ارس افزود: لذا باید بپذیریم که مکانیزم سعی و خطا در اقتصاد مالی ایران نمیتواند اهداف کلان تجاری کشور را مشخص کند.
وی، تثبیت قیمتها را سیاستی نادرست دانست و افزود: اگرچه اعمال سیاستهای کنترل قیمت ممکن است در کوتاه مدت قیمت برخی کالاها و خدمات را مقرون به صرفهتر کند، اما کنترل قیمت اغلب منجر به اختلال در بازار، ضرر تولید کنندگان و تغییر قابل توجه در کیفیت میشود.
ایران باید حد اکثر ۵ ساله یکی از بهترین در جهان باشد ، چون ایران بهترین استعداد انسانی را در جهان دارد ، و از نظر مادیات یکی از بهترین در جهان است ، اگه نشده !،.......
- [ ] باید همه انجام و اجرای این متون شرعی ی زیر را از مسولین بخواهند ، تا وضعیت مملکت درست شود!،...
بنام خدا
در یک مملکت اسلامی که نباید، دزد و خلافکار وجود داشته باشد !!!،.... چرا کشور غیر مسلمان ن امثال ژاپن این امر مهم دینی را ، انجام داده! ولی مای مسلمان نمیتوانیم!؟،!!!!؟..........
- [ ] رییس جمهور و بقیه ی مسوولین
- [ ] این مقام یک امانت الهی است( ارثیه ی کسی نیست!،) ، او و بقیه ی مسوولین، خدمتگذار ملت هستند ، و باید این را عملا روزانه ثابت کنند . مردم باید در طرح ها ی عمومی و افتتاح آنها شرکت داشته ، و روزانه مراحل پیشرفت انرا نظاره کنند ، که اگر غیر از این باشد ، طرح ها از نظر زمانی و مادی و معنوی ، منحرف خواهند شد ، و شخص مسوول و رییس و معاون او و سکوت کننده ، بدهکار حق الناس و لازم المحاکمه و.......
- [ ]
- [ ] امکان ندارد رییس یک اداره یا سازمان ،......سالم باشد ، و زیر دست او خلافکار !، چون باید زود فهمیده و او را معرفی کند !!!، و بالعکس !،......
امام حسین ( ع) ، شب عاشورا به یاران و همرزمان خود فرمود: هر کس مدیون است( انواع حق الناس بدهکار است، که در ایران زیاد است...)، برگردد ، که اگر فردا کشته شود ، شهید راه خدا و حق محسوب نمی شود و.....
رستگار و عاقبت بخیر واقعی ، کسیست که ، هیچ نوع حق الناسی بدهکار نباشد( که در ایران بدهکار آن زیاد است)، شفاعت و توبه پذیر هم نمی باشد و.....
- [ ] نیمه خالی ی لیوان
باید تفکیک قایل شد بین مسوولی که حقوق میگیرد با دوست و آشنا که برای کارش مزد نمی گیرد ،....
چه برای مسئولین گذشته و چه حال و آینده ،در دین(خدا)برای مسوولین ، نیمه خالی ی لیوان دیده می شود، پر نبود بیت المال و حق الناس پایمال شده( هر مسوولی کم یا بد کار کرده باشد، عمدا یا سهوا، حق الناس پایمال کرده...) ! راه نجاتی جز جبران ندارد، شفاعت و توبه پذیر هم نمی باشد، هر کس سکوت کند، شریک جرم بوده و عذاب خواهد شد، سوره انفال آیه ۲۵ وتقو ....
چون مقوله حق الناس خدایی و قرآنی می باشد، لذا تا زمانیکه مردم انواع انرا نشناخته و به آن عمل نکنند، تذکر و تکرار آن در جاهای مختلف ضروری می باشد و.....