پخش زنده
امروز: -
۱۲ هزار واحد تولیدی و صنعتی راکد و نیمه فعال در کشور وجود دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور و معاون وزیر صمت گفت: از زمان به روی کار آمدن دولت سیزدهم بیش از ۲ هزار واحد تولیدی راکد به چرخه تولید بازگردانده شدهاند.
صدیف بیکزاده در حاشیه جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان کاشان عمده مشکلات این واحدها را کمبود نقدینگی، نیازمندی به تسهیلات بانکی، فرسودگی ماشین آلات، مشکلات در تامین مواد اولیه و دغدغههای حقوقی اعلام کرد.
وی افزود: سیاست وزارت صمت در احیای این واحدها کمک به سرمایهگذاران این طرح هاست و در مرحله بعدی واحدهایی که زیر ۷۰ درصد تولید دارند مورد حمایت جدی قرار میگیرند تا از حالت نیمه فعال به شرایط تولید کامل دست یابند.
معاون وزیر صمت گفت: برای حل مشکلات این واحدها کلینیکهای عارضهیابی در کشور راه اندازی شده است تا مشکلات این واحدها را در عرضه محصول و فروش بررسی و حل مشکلات آنها در اولویت قرار بگیرد.
بیک زاده افزود: در گام سوم طرحهایی که پیشرفت ۷۰ تا ۸۰ درصد دارند در اولویت تکمیل قرار گرفتهاند و در ستاد تسهیل به این واحدها کمک میشود تا با دریافت منابع سرمایه در گردش و ثابت بتوانند در مسیر تولید قرار گیرند.
وی در زمینه واحدهایی که در باز پرداخت بدهیهای خود دچار مشکل شده اند گفت: بر اساس مصوبه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور امهال وامها مصوب شد و واحدهای تولیدی میتوانند با مراجعه به بانک و پرداخت ۷.۵ درصد، ۶ ماه تنفس و در مدت پنج ساله نسبت به تقسیط بدهیهای خود اقدام کنند.
دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور افزود: واحدهای تولیدی که یک جا و ظرف ۶ ماه نسبت به تسویه اقدام کنند، سود سالانه ارزی که پیش بینی شده بوده هفت درصد شود به چهار درصد کاهش پیدا خواهد کرد و جرایم بطور کلی بخشیده میشوند و واحدهای تولیدی که بخشی از تسهیلات و حتی یک درصد آن را از قبل پرداخت کرده باشند امتیاز ویژه و یک درصد تخفیف هم برای آنها در نظر گرفته شده است.
بیک زاده گفت: همچنین در صورتی که واحدی به هر دلیلی نمیتواند نسبت به بازپرداخت تسهیلات بصورت یک جا اقدام کند به صورت ۴۸ ماهه میتواند نسبت به تقسیط آن اقدام کند، اما درصد بخشودگی که برای کسانی که یک جا تسویه میکنند، شامل حال این واحدهای تولیدی نمیشود.