اردوهای پیشرفت با مشارکت همه دستگاهها برگزار شود
رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش گفت: برای هرچه بهتر برگزار کردن اردوهای پیشرفت مشارکت همه دستگاهها و اعضای شورای اطلاع رسانی ضروری است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، مصطفی بابایی در نشست شورای اطلاع رسانی استان بوشهر بیان کرد: اردوهای پیشرفت که امروز به عنوان سفر تربیتی مطرح هستند بهعنوان یک مطالبه تلقی میشوند و برای هرچه بهتر برگزار کردن آنها مشارکت همه دستگاهها و اعضای شورای اطلاعرسانی ضروری است.
وی افزود: امروز الگو سازی در حوزههای دانش آموزی باید یکی از اولویتهای آموزش و پرورش باشد.
رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش یادآور شد: در سالهای ۹۸ و ۹۹ دانش آموزان تنها موفق به کسب هفت مدال طلا در بخشها و رقابتهای مختلف کسب کرده بودند، اما در سال ۱۴۰۰ توانستند ۲۰ مدال طلا کسب کنند و بخش زیادی از این مدالها از سوی شهرستانها کسب شده است و میطلبد دارندگان این مدالها بهعنوان الگو معرفی شوند.
وی با اشاره به اهمیت شبکه شاد، گفت: هر چند شبکه آموزشی شاد شبکهای داخلی است، اما امروز بهعنوان یکی از پرمخاطبترین پیام رسانهای داخلی به شمار میرود. شبکه داخلی شاد در برخی از روزهای سال تا ۱۳ میلیون کاربر نیز در روز داشته و در برخی از استانها ۷۰ درصد دانش آموزان در روزهای تعطیل آموزشهای مجازی خود را از این پیام رسان دریافت میکنند.
بابایی با بیان اینکه شبکه داخلی آموزشی شاد امروز به بلوغ رسیده است، افزود: درست است که این شبکه آموزشی شبکهای داخلی است، اما با توجه به اینکه ۷۰ درصد مخاطبان آن مردم هستند گستره آن داخلی نیست.
وی با اشاره به طراحی پویش رفیق شهیدم در نرم افزار شاد و همخوانی این سرود از سوی دانش آموزان گفت: در همین ارتباط بیش از ۱۰۰ هزار محصول تولید و در قالب شاد ارسال شده است.
رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: شاید یکی از عوامل اغتشاشات و جنگ ترکیبی اخیر دشمن به دلیل نگرانی آنان از وقایع اربعین پرشور امسال و سرود سلام فرمانده بود که منجر به ایجاد یک نهضت فرهنگی گسترده شد.
وی افزود: اجرای سرودهای حماسی که همواره مورد تاکید رهبر معظم انقلاب بود و با وجود علاقه دانش آموزان سالها از آنها غافل و بیتفاوت بودیم، دیدیم که به چه میزان تاثیرگذار و چگونه مورد استقبال قرار گرفت و میتواند فراگیر باشد.
بابایی با اشاره به نقش شورای اطلاع رسانی گفت: همانطور که مدرسه بهعنوان خانه دوم بچهها معرفی میشود خانه هم مدرسه اول بچهها است و بخش زیادی از آموزش در خانواده اتفاق میافتد به همین دلیل باید بخشی از مبانی تربیتی و آموزشی را به خانوادهها منتقل و آنها را آگاه کرد.
وی تاکید کرد: انتقال برنامهها و مفاهیم به خانوادهها باید از طریق نرم افزار شاد، رسانهها و خبرگزاریها انجام شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر هم گفت: برگزاری ۱۸ پیش اجلاسیه نماز، ۵۸۲ یادواره شهدای فرهنگی و دانش آموز با عنوان لالههای روشن و تشییع شهدای گمنام در یکصد مدرسه با حضور ۳۰ هزار دانش آموز از جمله زیباییهای آموزش و پرورش استان بوشهر است.
علی موحدی بیان کرد: با توجه به تاکید رهبر معظم انقلاب بر امیدافزایی در جامعه، برگزاری اردوهای راهیان پیشرفت به عنوان یکی از راهکارهای تقویت روحیه امید و خودباوری در بین دانشآموزان در دستور کار قرار دارد.
وی افزود: تلاش میشود با همکاری سایر دستگاههای اجرایی و برخی صنایع مستقر در استان در حوزه مسئولیت اجتماعی زمینه اعزام ۴۵ هزار دانش آموز به اردوهای راهیان پیشرفت با هدف آشنایی با دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی در استان فراهم شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر عنوان کرد: دانش آموزان در اردوهای پیشرفت از نزدیک در مراکز علمی، تحقیقاتی، فناوری و پارکهای علمی و فناوری و مراکزی که در حوزههای مختلف صنعتی، فرهنگی و یا هر حوزهای که پیشرفتهای چشم گیری داشته است، حضور مییابند و با توضیحات مسئولان با این دستاوردها آشنا میشوند.
وی گفت: ایجاد روحیه نشاط و دلبستگی به میهن و نظام مقدس جمهوری اسلامی و امید افزایی در بین نسل نوجوان و جوان از جمله اهداف این اردوها است.
موحدی بیان کرد: براساس هماهنگی انجام شده اردوهای راهیان پیشرفت دانش آموزان استان بوشهر از نیروگاه، پارس جنوبی، شرکت کشتی سازی دریایی ایران (صدرا) و کشتی سازی شهید محلاتی انجام میشود.
وی درباره اردوهای راهیان نور هم گفت: تاکنون با همکاری سپاه امام صادق (ع) چهار هزار دانشآموز پسر به اردوهای راهیان نور اعزام شدهاند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر ادامه داد: همچنین قرار است به زودی و در مرحله دوم نیز سه هزار دانشآموز دختر به اردوهای راهیان نور اعزام شوند.
وی اضافه کرد: اردوهای راهیان نور سنگر فرهنگی برای دانشآموزان است و نقشی مهم در تبیین فرهنگ ایثار و شهادت به عنوان یک ذخیره بزرگ و تمام نشدنی برای کشور و پاسداری از آن وظیفه همه نهادهای فرهنگی است.
موحدی گفت: براساس برنامهریزی انجام شده همایش بزرگ دختران فاطمی این استان در بهمن ماه برگزار میشود.