تلاش سازمان بهداشت جهانی برای کنترل بحران کرونا در چین
شرایط همه گیری کرونا در چین با وضعیتی غیرعادی و بسیار مرگبار مواجه شده و تلاشهای این کشور برای مهار همه گیری تا کنون موفق نبوده است. در این شرایط سازمان بهداشت جهانی تلاش میکند به مقامات بهداشتی چین برای کنترل شرایط کمک کند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، سازمان بهداشت جهانی در بیانیهای رسمی از چین خواست اطلاعات مرتبط با همه گیری اخیر در این کشور را به طور شفاف منتشر کند. در این راستا و روز گذشته این سازمان جهانی درخواست خود را برای به اشتراک گذاشتن منظم دادهها در مورد وضعیت اپیدمیولوژیک فعلی چین تکرار کرده و اهمیت واکسیناسیون مجدد را یادآور شد.
بر اساس بیانیهای که در وب سایت سازمان بهداشت جهانی منتشر شده است، نمایندگان این سازمان در مورد وضعیت فعلی کووید با مقامات ارشد کمیسیون ملی بهداشت چین و اداره ملی کنترل و پیشگیری از بیماریهای این کشور گفتگو کردند.
در این جلسه سازمان بهداشت جهانی درخواست خود را برای به اشتراک گذاشتن منظم دادهها در مورد وضعیت اپیدمیولوژیک فعلی تکرار کرده و بر اهمیت واکسیناسیون و تزریق دوز تقویتی در کنار نظارت و انتشار به موقع اطلاعات برای تدوین ارزیابیهای دقیق خطر و پاسخهای مؤثر، تاکید کرد.
در این بیانیه آمده است؛ سازمان بهداشت جهانی از چین خواست تا توالی یابی ویروسی، مدیریت بالینی و ارزیابی تأثیر را تقویت و برای ارائه حمایت در این زمینهها ابراز تمایل کرد.
تدروس آدهانوم گبریسوس، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت در ۲۱ دسامبر گفت که این سازمان نگران تحولات مربوط به همه گیری ویروس کرونا در چین است، جایی که موارد روزانه کووید-۱۹ در حال افزایش سریع است.
به نقل از وبگاه (tass)،چین محدودیتهای ضد کووید را در اوایل دسامبر کاهش داده و پس از آن شیوع ویروس کرونا در همه جا تشدید شد. همانطور که متخصصان پزشکی اشاره میکنند، این گونههای شایع شده، نسبت به سویههای پیشین کم خطرتر هستند، بنابراین احتمال مرگ کمتر است. با در نظر گرفتن این موضوع، دولت چین از ۸ ژانویه محدودیتهای قرنطینهای را برای افرادی که وارد این کشور میشوند، کاهش میدهد.
به دنبال تصمیم مقامات چینی برای کاهش تدابیر ضد ویروس کرونا، تعدادی از کشورها قوانین را در بحبوحه شیوع گسترده کووید و ترس از سویههای جدیدی که در برابر ایمنی توسعهیافته مقاوم هستند، برای افرادی که وارد چین میشوند تشدید کرده اند. ژاپن، اسپانیا، ایتالیا، کره جنوبی، ایالات متحده، فرانسه و انگلیس قوانین سختگیرانه تری را برای مسافرانی که از چین وارد این کشورها میشوند، گزارش کردند.