پخش زنده
امروز: -
سرپرست جمعیت هلال احمر استان مرکزی: اکنون در ۷۹۱ روستای استان که دارای دهیاری هستند، خانه هلال داریم.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ سرپرست جمعیت هلال احمر استان در این نشست از آمادگی کامل این جمعیت برای خدمت رسانی امدادی و سوانح جادهای به هموطنان خبر داد و گفت: استان مرکزی بعنوان استان پیشتاز در کشور قرار است تا ۲۲ بهمن امسال بیش ۹۰ درصد خانههای هلال را در روستاهای استان تأسیس و افتتاح کند.
شهرجردی افزود: اکنون در ۷۹۱ روستای استان که دارای دهیاری هستند، خانه هلال داریم که دهیاران بعنوان رئیس خانه هلال منصوب شدند و در ۴۰۰ روستای دیگر که فاقد دهیاری میباشند خانههای هلال ایجاد و از اعضای شوراها و یا همکاران بسیج مساجد و یا بهورزان خانههای بهداشت بعنوان رئیس این خانههای هلال استفاده خواهیم کرد.
او در ادامه از اختصاص ۶ میلیارد تومان اعتبار در شش ماهه اول امسال برای مددجویان خبرداد و گفت: ۶ میلیارد تومان دیگر هم برای شش ماهه دوم اختصاص یافته که از این میزان ۴ میلیون تومان آن به شهرستانها و ۷ میلیون تومان به مرکز استان در شهر اراک برای افرادی که فاقد بیمه تکمیلی و یا بطور کلی هیچ بیمهای ندارند تخصیص یافته تا بتوانیم به آنها بصورت بلاعوض کمکهای درمانی، توانبخشی و کمک پزشکی کنیم.
شهرجردی در ادامه از اختصاص ۴۰ میلیارد تومان اعتبار در سفر ریاست جمهوری به جمعیت هلال احمر استان خبر داد و افزود: به هر پایگاه یک میلیارد تومان و ۱۲ میلیارد تومان برای تجهیز انبارها تخصیص یافته است.
سرپرست جمعیت هلال احمر استان از آمادگی کامل جمعیت برای امدادرسانی در سوانح خبر داد و گفت: ۱۴ پایگاه بیرون شهری و ۱۲ شعبه امدادگران دورههای آموزشی را گذراندند و با آمادگی کامل برای اسکان و خوراک اضطراری و حوادث جادهای در آماده باش کامل هستند.
شهرجردی این نوید را هم به هم استانیها داد که به زودی بزرگترین مرکز جامع توانبخشی استان در ساوه با هزینههای کامل حرکات اصلاحی، بخش فیزیوتراپی، شنوایی سنجی، بینایی سنجی و کاردرمانی افتتاح و شروع به کار میکند.
او همچنین از افتتاح بزرگترین کلینیک تغذیه، پایگاه کوهستانی و اولین بالگرد هلکوپتر و پایگاه زمستانی به زودی در استان خبر داد.
مدیرکل صدا و سیمای استان مرکزی هم در این نشست ایثار را یک امر فطری دانست و گفت: یکی از خصوصیات مجموعه هلال احمر همین بحث ایثار آن است که با آن بسیاری از مباحث اجتماعی حل خواهد شد.
نجمی در ادامه ثبت خاطرات هلال احمر را یک کار ارزشمند دانست و گفت: ما درصددیم تا که فعالیت و کار داوطلبان و امدادگران را ثبت و منتشر کرده و بستر ثبت این خاطرات را مهیا کنیم.
پاکپور مدیر دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری هم مهمترین سرمایه مجموعه هلال احمر را مردم دانست و گفت: این سرمایه اجتماعی باید افزایش یابد و حوزه مشارکتها باید ارتقاء یابد.
او بابیان اینکه ۲۳ درصد جمعیت استان در روستاها ساکن هستند افزود: ایجاد خانههای هلال در روستاها و ارائه آموزشهای تخصصی و همگانی در روستاها توجه ویژه شود و آموزشها استمرار داشته باشد.
در پایان مدیرکل صدا و سیمای استان و مدیر دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری داوطلب افتخاری جمعیت هلال احمر شدند.