پخش زنده
امروز: -
با حضور مسئولان استانی و شهرستانی ، تعاونی تولید پوشاک کهگیلویه در روستای طولیان این شهرستان افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، مجری این کارگاه تولیدی هدف از ایجاد این کارگاه تولیدی را ایجاد اشتغال برای زنان سرپرست خانوار و بانوان بیکار روستای طولیان عنوان کرد و گفت: در این کارگاه با ۱۸ چرخ خیاطی ، لباس مورد نیاز بیمارستانهای دهدشت ، اهواز ، اصفهان و پتروشیمی دهدشت دوخته می شود.
موحدی افزود: با توجه به ظرفیتهای موجود در این کارگاه میتوانیم ظرفیت تولید را توسعه بدهیم و در زمینههای مختلف پوشاک صنعتی ، بیمارستانی ، اداری و مدارس ، خدمات مختلفی را به جامعه هدف ارائه دهیم.
حجت الاسلام موحد نماینده مردم شهرستانهای کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی در مراسم افتتاحیه این طرح گفت: راه اندازی چنین کارگاههایی در مناطق مختلف به ویژه روستاها اهمیت زیادی دارد که میتواند مزایای زیادی را برای رونق روستاها به دنبال داشته باشد و نیاز است که مسئولان توجه ویژهای به چنین طرحها و کارآفرینانی مانند آقای موحدی داشته باشند.
معاون اقتصادی استاندار هم با اشاره به اهمیت توجه به تولید و اشتغال بویژه در روستاها گفت: دولت برای کمک و توسعه تولید، اعتبارات خوبی را در نظر گرفته است که از محل تبصره ۱۶ که عمدتاً به مشاغل خرد اختصاص دارد و سقف این تسهیلات بین یک و نیم تا سه میلیارد ریال است، بیش از ۱۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته است.
احسان عسکری به دیگر محل اعتباری برای توسعه اقتصاد و تولید استان اشاره کرد و افزود: از محل اعتبارات تبصره ۱۸ که معطوف به طرحهای بزرگ مقیاس است ۱۲ هزار میلیارد ریال نیز اختصاص یافته که جمعاً ۲۴ هزار و هشتصد میلیارد ریال اعتبار به اقتصاد و تولید استان تزریق میشود.
سرپرست صندوق کارآفرینی امید استان هم با اشاره به اینکه این صندوق در راستای حمایت از کسب و کارهای خرد، کوچک و متوسط به پرداخت تسهیلات اقدام میکند گفت: در همین زمینه ۱۲ میلیارد ریال از محل منابع اشتغال روستایی استان به این تعاونی تولید پوشاک تسهیلات پرداخت شد.
همت الله ناصری افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون هزار و ۱۲۰ میلیارد ریال تسهیلات در قالب ۶۹۰ فقره به طرحهای اشتغالزایی در مناطق مختلف استان پرداخت شد.
وی گفت: با پرداخت این تسهیلات برای ۸۰۰ نفر به صورت مستقیم در استان اشتغال زایی شده که در این راستا ۸۳ درصد از تعهد صندوق کارآفرینی امید محقق شده است.
ناصری ادامه داد: در صندوق کارآفرینی امید تلاش میکنیم تا به کمک روستاییان بیاییم و علاوه بر خدمات رسانی از مهاجرت روستاییان جلوگیری شود و این صندوق سهم کوچکی در تولید استان و کشور داشته باشد.