پخش زنده
امروز: -
صیادان سیستان و بلوچستانپس از دوماه دریا روی، حالا با دستانی پر در حال بازگشت به ساحل هستند .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان، عطاالله رئیسی مدیرکل اداره شیلات سیستان و بلوچستان گفت: امسال بخاطر وضعیت جوی و متلاطم شدن دریا صیادان سیستان وبلوچستان در فصل صید برای صید اندکی دیرتر به دریا رفتند،اما دیر رفتن صیادان به دریا در صید آنها تاثیری نداشته است وطبق برآورده های اولیه صید امسال نسبت به مدت مشابه، 15درصد افزایش داشته است.
وی افزود: پیش بینی ما امسال از صید ماهیان صنعتی از دریای عمان و فراساحل چیزی حدود 270 هزارتن است که امیدواریم با افزایش میزانصید در سال جاری شاهد فعال شدن کارخانه های نیمه فعال فرآوری وبسته بندی محصولات شیلاتی استان باشیم.
مدیرکل اداره شیلات سیستان وبلوچستان عنوان کرد: استان سیستان و بلوچستان باتوجه به دسترسی که به آبهای آزاد دارد، در صید ماهیان صنعتی در غرب اقیانوس هند رتبه اول و در کل اقیانوس هند رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.
رئیسی گفت: استان سیستان و بلوچستان تامین کننده اصلی ماهیان صنعتی کشور است و 60 درصدِ نیاز کشور به ماهیانِ صنعتی از این استان تامین میشود.
وی تصریح کرد: دوبندر کنارک وچابهار ،قطب صیدوصیادی ایران هستند که بیش از 28هزارنفرصیاد با 2 هزار و 200 فروند لنج و قایق در این بنادر در آبهای دریای عمان وفراساحل مشغول به صید و صیادی هستند.
عطاالله رییسی عنوان کرد: سیستان وبلوچستان با داشتن 320 کیلومتر نوار ساحلی، 8بندر صیادی و 3مرکز تخیله صید آبزیان ظرفیت خوبی برای صید و فعالیت های صیادی کشور محسوب میشود.
عبدالقفور حوت فرماندار کنارک گفت:مجوز 300 قایق از هزار و 500 قایق صیادی در کنارک که قبلا مجوز صید نداشتندصادر شده و امیدواریم با همکاری ادارکل شیلات و بنادر و دریانوردی سیستان وبلوچستانمجوز هزار و 500 قایق و 130فروند لنجصیادی بدون مجوز صادر شود وبه چرخه صید صیادی بازگردند.