آغاز عملیات اجرایی احداث ناحیه صنعتی سرولایت
در سفر معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان خراسان رضوی عملیات اجرایی ناحیه صنعتی سرولایت آغاز شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما از سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، آقای علی رسولیان در ادامه سفر خود به استان خرسان رضوی، عملیات اجرایی احداث ناحیه صنعتی سرولایت در شهر چکنه بخش سرولایت این استان را روز گذشته به صورت رسمی آغاز کرد.
ناحیه صنعتی سرولایت با مساحت ۱۴ هکتار در مرحله نخست و ۱۴ هکتار در مرحله توسعه و پیشبینی با اعتباری بیش از ۵۴۰ میلیون تومان در شهر چکنه بخش سرولایت احداث خواهد شد.
پیشبینی میشود در مرحله نخست این ناحیه صنعتی، برای ۶۰۰ نفر اشتغال ایجاد شود.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در این مراسم، گفت: در قانون برنامه ششم توسعه ایجاد ۹٠ ناحیه صنعتی در دستور کار قرار دارد.
رسولیان، با انتقاد از اینکه ایجاد واحدهای صنعتی در کلان شهرها متمرکز شده و در برخی مناطق کمتر مورد توجه قرار گرفته است، افزود: توازن سرمایهگذاری در وزارت صنعت، معدن و تجارت به طور جد در حال پیگیری است.
وی اضافه کرد: شرکتهایی که زیر نظر وزارت صنعت، معدن و تجارت هستند باید توسعه و سرمایهگذاری در مناطق محروم را در برنامه خود قرار دهند.
آقای جعفرفرشچی طوسی مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی نیز در این مراسم، گفت: با راه اندازی و بهره برداری این ناحیه صنعتی در آیندهای نزدیک و نیز با سرمایه گذاری صنعتگران و کارآفرینانی به خصوص مردم بومی منطقه که تمایل به ایجاد واحد صنعتی در این ناحیهها را دارند، زمینه اشتغال هر چه بیشتر جوانان و رونق تولید و صنعت در این شهرستانها بیش از پیش فراهم خواهد شد.
گفتنی است که در جریان این سفر همچنین عملیات اجرایی نخستین ناحیه صنعتی گرماب بخش طاغنکوه شهرستان فیروزه در مراسمی با حضور معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و نمایندگان مردم نیشابور، فیروزه و زبرخان در مجلس شورای اسلامی آغاز شد.
سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و شرکتهای استانی تابعه آن اکنون با دارا بودن ۵۰۹ شهرک و ۳۴۰ ناحیه صنعتی و ۵ منطقه ویژه اقتصادی درحال بهره برداری، ۸۵ شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی، ۶ شهرک فناوری، ۴۰ مرکز خدمات فناوری و کسب و کار، ۲ مجتمع فناوری اطلاعات و خدمات نرم افزاری، ۱۰۰ هزار و ۵۸ قرارداد منعقده و بهره برداری از ۴۹ هزار و ۸۸۲ واحد صنعتی و سه هزار و ۲۷۰ واحد کارگاهی، زمینه اشتغال مستقیم ۹۹۸ هزار و ۵۹۵ نفر را در سراسر کشور فراهم نموده است.