پخش زنده
امروز: -
جانشین فرمانده انتظامی استان هرمزگان از توقیف یک دستگاه خودرو سواری بی ام و قاچاق به ارزش ۶۰ میلیارد ریال در شهرستان میناب خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سرهنگ "مهرداد مشوق" گفت: مأموران انتظامی ایستگاه بازرسی شهید چغازردی شهرستان میناب حین کنترل خودروهای عبوری محور مواصلاتی "میناب –بندرعباس" به یک دستگاه خودرو سواری BMV مشکوک شده و دستور توقف دادند.
وی افزود: مأموران خودرو را متوقف کردند و در استعلام به عمل آمده از سامانه راهور مشخص شد شماره شاسی و شماره موتور با خودرو مطابقت ندارد و فاقد مجوز میباشد و راننده با استفاده از پلاک خودروی دیگری اقدام به تردد در معابر برون شهری نموده است.
سرهنگ مشوق ارزش خودروی کشف شده را برابر اعلام نظر کارشناسان اقتصادی ۶۰ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: یک متهم در این زمینه دستگیر و به مراجع قضائی معرفی شد.