فواید شگفت انگیز پیازچه برای بدن
پیازچه از خانواده سبزیجات می باشد که در فصل بهار رشد می کند. این سبزی بومی کشور چین می باشد و در این کشور در تمام فصول سال قابل دسترس می باشد.
به گزارش
سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، پیازچه دارای تاریخچهی زیادی میباشد که از گذشتهی دور از این سبزی خوشمزه استفاده میشده است. در طب چینی از پیازچه استفاده زیادی میشده است. از پیازچه در غذاهای سنتی استفاده میشود.
پیازچه دارای ریشههای سفید رنگ بوده و ساقه بلندی دارد. همه قسمتهای پیازچه قابل خوردن میباشد. خواص دارویی زیادی برای پیازچه وجود دارد، به طور کلی پیازچه برای چربی سوزی، کاهش وزن، مقابله با سرطان، درمان کم خونی، سلامت قلب و استخوان، درمان شب کوری، درمان یبوست و در بارداری مفید است. پیازچه دارای طبق گرم و خشک میباشد.
ساقهها و ریشهٔ پیازچه دارای طعم ملایم و تند است که اغلب برای تزئین روی غذاهایی مانند سیبزمینی پخته یا تخممرغ استفاده میشود.
پیازچه بیشتر برای طعم دادن به غذا استفاده میشود. اما برخی از مردم از این گیاه به صورت دارویی استفاده میکنند.
رایجترین بیماری که مردم از پیازچه برای درمان آن استفاده میکنند، درمان کرمهای انگلی است.
برخی افراد همچنین از پیازچه برای کاهش خطر عفونت، کاهش آب یا به عنوان محرک استفاده میکنند.
طبق دادههای USDA، یک قاشق غذاخوری پیازچه تازه و خام خرد شده کمتر از ۳ کالری دارد که بیشتر آن از فیبر و پروتئین است.
مواد معدنی موجود در پیازچه شامل کلسیم (۳ میلی گرم)، فسفر (۱.۷ میلی گرم) و پتاسیم (۸.۹ میلی گرم) است. اما خوردن یک وعده پیازچه کمک قابل توجهی به دریافت ویتامینهای روزانه شما نمیکند.
ویتامینهای موجود در پیازچه شامل ویتامین A (۳ درصد از مصرف توصیه شده روزانه)، ویتامین C (۳٪)، ویتامین K (۸٪) و فولات (۱٪) است.
هنگام انتخاب پیازچه، به دنبال ساقههای سبز روشن با رنگ یکنواخت باشید.
وقتی پیازچه را به خانه میآورید، تا زمانی که قصد مصرف آن را ندارید، آن را برش ندهید. آنها را در یک حوله کاغذی بپیچید و در یخچال قرار دهید.
عوارض جانبی احتمالی پیازچه
عوارض کمی برای خوردن پیازچه وجود دارد، اگرچه برخی منابع گزارش دادند که در صورت مصرف زیاد آن ممکن است دچار سوء هاضمه شوید.
پیازچه حاوی دی آلیل دی سولفید و احتمالاً آلیسین است که ممکن است در برخی افراد واکنش ایجاد کند.