پخش زنده
امروز: -
خوردن خرمالو به پیشگیری و درمان سرماخوردگی کمک میکند. بهبود علائم سرماخوردگی، درمان گلودرد و سرفههای خشک پاییزی، از مهمترین خواص خرمالو برای سرماخوردگی است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، خرمالو از میوههای خوشمزه و پرطرفدار پاییزی است که ارزش غذایی و خواص درمانی منحصر به فردی دارد. این میوه جزو میوههای بومی کشور چین است و بسیار شبیه به گوجه فرنگی است، اما طعم شیرینتر و رنگ متفاوتی دارد.
جالب است بدانید، یکی از مهمترین خواص خرمالو، کمک به پیشگیری و درمان سرماخوردگی است. این میوه سرشار از ویتامین ث. و بتاکاروتن است و به طور کلی به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند. بهبود سلامت چشم، کاهش علائم پیری، جلوگیری از انواع مختلف سرطان، بهبود هضم، کاهش کلسترول، افزایش متابولیسم، تقویت استخوانها، تقویت عملکرد شناختی، کاهش فشار خون و مراقبت از پوست از دیگرخواص خرمالو است.
پیشگیری از سرماخوردگی
میزان ویتامین ث. موجود در یک خرمالوی رسیده، ۲۱ درصد نیاز روزانه فرد را به این ویتامین تامین میکند. این ویتامین نقش مهمی در پیشگیری از سرماخوردگی دارد.
۲. کاهش دوره سرماخوردگی
از دیگر خواص خرمالو برای سرماخوردگی، کاهش دوره این بیماری است. همانطور که گفته شد، خرمالو همانند پرتقال، نارنگی و لیمو شیرین سرشار از ویتامین ث. است و از مهمترین خواص ویتامین ث، میتوان به کوتاهتر شدن طول دوره سرماخوردگی و بهبود سریعتر آن اشاره کرد.
۳. کاهش علائم سرماخوردگی
میزان بالای ویتامین ث. موجود در خرمالو باعث میشود، مصرف این میوه به کاهش و بهبود سریعتر علائم سرماخوردگی کمک کند. جالب است بدانید از ویژگیهای ویتامین ث، کاهش میزان هیستامین در خون است. هیستامین موجب گرفتگی بینی و آبریزش از چشم میشود و مصرف میوههای دارای این ویتامین، به این فرایند کمک میکند.
همچنین خوردن خرمالو برای سرماخوردگی، برای عملکرد بهتر غشاهای موکوسی و راههای تنفسی مفید است.
پیشگیری از سرماخوردگی
میزان ویتامین ث. موجود در یک خرمالوی رسیده، ۲۱ درصد نیاز روزانه فرد را به این ویتامین تامین میکند. این ویتامین نقش مهمی در پیشگیری از سرماخوردگی دارد.
۲. کاهش دوره سرماخوردگی
از دیگر خواص خرمالو برای سرماخوردگی، کاهش دوره این بیماری است. همانطور که گفته شد، خرمالو همانند پرتقال، نارنگی و لیمو شیرین سرشار از ویتامین ث. است و از مهمترین خواص ویتامین ث، میتوان به کوتاهتر شدن طول دوره سرماخوردگی و بهبود سریعتر آن اشاره کرد.
۳. کاهش علائم سرماخوردگی
میزان بالای ویتامین ث. موجود در خرمالو باعث میشود، مصرف این میوه به کاهش و بهبود سریعتر علائم سرماخوردگی کمک کند. جالب است بدانید از ویژگیهای ویتامین ث، کاهش میزان هیستامین در خون است. هیستامین موجب گرفتگی بینی و آبریزش از چشم میشود و مصرف میوههای دارای این ویتامین، به این فرایند کمک میکند.
پیشگیری از سرماخوردگی
میزان ویتامین ث. موجود در یک خرمالوی رسیده، ۲۱ درصد نیاز روزانه فرد را به این ویتامین تامین میکند. این ویتامین نقش مهمی در پیشگیری از سرماخوردگی دارد.
۲. کاهش دوره سرماخوردگی
از دیگر خواص خرمالو برای سرماخوردگی، کاهش دوره این بیماری است. همانطور که گفته شد، خرمالو همانند پرتقال، نارنگی و لیمو شیرین سرشار از ویتامین ث. است و از مهمترین خواص ویتامین ث، میتوان به کوتاهتر شدن طول دوره سرماخوردگی و بهبود سریعتر آن اشاره کرد.
۳. کاهش علائم سرماخوردگی
میزان بالای ویتامین ث. موجود در خرمالو باعث میشود، مصرف این میوه به کاهش و بهبود سریعتر علائم سرماخوردگی کمک کند. جالب است بدانید از ویژگیهای ویتامین ث، کاهش میزان هیستامین در خون است. هیستامین موجب گرفتگی بینی و آبریزش از چشم میشود و مصرف میوههای دارای این ویتامین، به این فرایند کمک میکند.
همچنین خوردن خرمالو برای سرماخوردگی، برای عملکرد بهتر غشاهای موکوسی و راههای تنفسی مفید است.
پیشگیری از سرماخوردگی
میزان ویتامین ث. موجود در یک خرمالوی رسیده، ۲۱ درصد نیاز روزانه فرد را به این ویتامین تامین میکند. این ویتامین نقش مهمی در پیشگیری از سرماخوردگی دارد.
۲. کاهش دوره سرماخوردگی
از دیگر خواص خرمالو برای سرماخوردگی، کاهش دوره این بیماری است. همانطور که گفته شد، خرمالو همانند پرتقال، نارنگی و لیمو شیرین سرشار از ویتامین ث. است و از مهمترین خواص ویتامین ث، میتوان به کوتاهتر شدن طول دوره سرماخوردگی و بهبود سریعتر آن اشاره کرد.
۳. کاهش علائم سرماخوردگی
میزان بالای ویتامین ث. موجود در خرمالو باعث میشود، مصرف این میوه به کاهش و بهبود سریعتر علائم سرماخوردگی کمک کند. جالب است بدانید از ویژگیهای ویتامین ث، کاهش میزان هیستامین در خون است. هیستامین موجب گرفتگی بینی و آبریزش از چشم میشود و مصرف میوههای دارای این ویتامین، به این فرایند کمک میکند.
همچنین خوردن خرمالو برای سرماخوردگی، برای عملکرد بهتر غشاهای موکوسی و راههای تنفسی مفید است.
پیشگیری از سرماخوردگی
میزان ویتامین ث. موجود در یک خرمالوی رسیده، ۲۱ درصد نیاز روزانه فرد را به این ویتامین تامین میکند. این ویتامین نقش مهمی در پیشگیری از سرماخوردگی دارد.
کاهش دوره سرماخوردگی
از دیگر خواص خرمالو برای سرماخوردگی، کاهش دوره این بیماری است. همانطور که گفته شد، خرمالو همانند پرتقال، نارنگی و لیمو شیرین سرشار از ویتامین ث. است و از مهمترین خواص ویتامین ث، میتوان به کوتاهتر شدن طول دوره سرماخوردگی و بهبود سریعتر آن اشاره کرد.
کاهش علائم سرماخوردگی
میزان بالای ویتامین ث. موجود در خرمالو باعث میشود، مصرف این میوه به کاهش و بهبود سریعتر علائم سرماخوردگی کمک کند. جالب است بدانید از ویژگیهای ویتامین ث، کاهش میزان هیستامین در خون است. هیستامین موجب گرفتگی بینی و آبریزش از چشم میشود و مصرف میوههای دارای این ویتامین، به این فرایند کمک میکند.
خاصیت ضد عفونی کننده
خرمالو دارای خواص ضدمیکروبی است که از عفونتهای ویروسی، قارچی و باکتریایی جلوگیریمیکند.
درمان گلودرد
مصرف آب خرمالو برای درمان گلودرد مفید است و خوردن میوه رسیده خرمالو، سینه را نرم میکند.
درمان سرفه
علاوه بر استفاده از میوه خرمالو برای سرماخوردگی، استفاده از برگ درخت خرمالو نیز برای بهبود علائم سرماخوردگی به ویژه درمان سرفه مفید است. به این منظور لازم است از جوشانده برگ خرمالو استفاده شود. متخصصان طب سنتی معتقدند، جوشانده برگ خرمالو یک دمنوش مناسب برای بهبود سرفههای خشک فصل پاییز است. برگ این درخت حاوی مادهای به نام astragalin است که خاصیت آنتیهیستامین داشته و واکنشهای آلرژیک را کاهش میدهد.