برگزاری مراسم سوگواره روضهالزهرا (س) در مشهد
با حضور تولیت آستان قدس رضوی و حدود ۸۰۰ نفر از بانوان بانی روضههای خانگی محلات مشهد، مراسم آغازین سوگواره روضه الزهرا (س) در تالار قدس حرم مطهر رضوی برگزار شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس مرکز امور بانوان و خانواده آستان قدس رضوی با اشاره به پویش ملی نذر
مادر گفت: قرار است در روز شهادت حضرت فاطمه (س) و در اجتماع فاطمیون که در عرصه میدان شهدای مشهد برگزار میشود، این بانیان با مستعمینشان در روضه ها، دعوت شوند.
فاطمه دژبرد همچنین از برگزاری ۸ هزار روضه الزهرا در سطح کشور از امروز تا روز شهادت حضرت زهرا (س) خبر داد.
وی ادامه داد: در ایام دهه فاطمیه ۸ هزار لباس گرم نیز به کودکان نیازمند و محروم اهدا خواهد شد.
دژبرد افزود: در این ایام همچنین بانوان مبلغه به محافل روضه الزهرا اعزام میشوند تا مسائل روز را تبیین کنند.
در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین مروی تولیت آستان قدس رضوی با تسلیت ایام شهادت فاطمه زهرا (س) اظهار کرد: حقیقت و ناطق قرآن به مانند دریای ژرف و عمیق است که برای ما انسانهای عادی قابل دسترسی نیست، ولی به آن مقدار که برای هدایت لازم است، دسترسی داریم.
وی حضرت فاطمه(س) را حقیقت لیله القدر دانست و گفت: نه تنها در کتب شیعه، بلکه در کتابهای اهل سنت نیز درخصوص عظمت مقام حضرت فاطمه (س) بیان شده است.
تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به ویژگیهای رفتاری و اخلاقی آن حضرت تصریح کرد: حضرت فاطمه (س) علاوه بر اینکه در همه حوزههای اجتماعی و خانوادگی سرآمد بوده، الگویی والا برای زنان و مردان ما تا روز قیامت به حساب میآید.
حجت الاسلام و المسلمین مروی ادامه داد: اگر خطبههای حق طلبانه آن حضرت نبود، سرنوشت اسلام به گونهای دیگر رقم میخورد. او بهترین مادر و همسر، دلسوزترین مادر و برترین مربی برای فرزندان بود.
وی گذشت، انفاق، رعایت حجاب، پاکدامنی و بی توقعی را از دیگر ویژگیهای حضرت فاطمه (س) عنوان کرد.
حجت الاسلام و المسلمین مروی ادامه داد: ما نتوانستیم آنگونه که باید آن حضرت را به عنوان بانوی بزرگواری که همه خصوصیات انسانی را جامع و کامل دارد، به جامعه معرفی کنیم.
وی افزود: امروز برخی بانوان و دختران ما، نسبت به بعضی از ارزشهای دینی نظیر حجاب بی تفاوت هستند که بخشی از آن به دلیل کم کاری ما است که نتوانستیم نسل جوان را اقناع کنیم که حجاب به زن عزت، کرامت و شخصیت میدهد.
حجت الاسلام و المسلمین مروی در بخش دیگری از صحبتهای خود روضههای خانگی را یکی از بسترهای مناسب برای ترویج فرهنگ دینی دانست و اظهار کرد: یکی از مصادیق تعظیم شعائر اسلامی، برگزاری محافل و روضههای خانگی است.
وی برگزاری محافل و روضههای خانگی را سنتی ارزشمند و زمینهای برای رفع کدورت میان افراد عنوان کرد و افزود: جلسات قرآن بانوان و آقایان، سنت بسیار ارزشمندی است که میتوان با برگزاری آن با کمترین هزینه، صله رحم ایجاد کرد.
تولیت آستان قدس رضوی با تاکید بر لزوم ارائه مطالب مفید در این جلسات گفت: این محافل باید برای مستمعان آن محتوا داشته باشد.