پخش زنده
امروز: -
رییس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران آذربایجان غربی گفت: روزانه ۲۷۰ تن گوشت مرغ در استان تولید می شود که تنها ۲۰۰ تن آن نیاز فعلی مردم و ۷۰ تن آن مازاد بر مصرف است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، علی قاسمی با اشاره به کاهش سرانه مصرف به دلیل قدرت خرید مردم از ۲۸ کیلوگرم در سال به ۲۲ کیلوگرم افزود: عرضه و تقاضا باید به شکل مناسبتری توسط دولت و ستاد تنظیم بازار مدیریت شود.
وی گفت: در حال حاضر برای تولید ۱۲۰ هزار تن تولید گوشت مرغ در سال ظرفیت وجود دارد اما تنها از دو سوم این ظرفیت استفاده میشود.
رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران آذربایجان غربی صادرات را تنها را حل رفع مشکل صنعت مرغ عنوان و اضافه کرد: با وجود ظرفیتهای ممتازی که وجود دارد در ۲ سال گذشته تنها به صورت مقطعی مجوز صادرات گوشت مرغ به عراق صادر شده است.
قاسمی با اشاره به صدور بخشنامههای لغو ممنوعیت صادرات و عوارض گمرکی آن توسط وزارت جهاد کشاورزی و صمت در ۲ ماه گذشته تصریح کرد: در کمال ناباوری هنوز بخشنامهها به گمرک ابلاغ نشده است و بارهای صادراتی همچنان در سردخانهها نگهداری میشود.
وی از جوجه ریزی ۵ میلیون قطعهای در ۲ ماه گذشته خبر داد و گفت: ۲ میلیون قطعه با هدف صادرات جوجه ریزی شده بود اما با تعلل در ابلاغ بخش نامهها هم تعادل عرضه و تقاضا در استان بهم خورده است و موجب کاهش ۱۵ تا ۲۰ هزار تومانی قیمت شده است و هم اینکه ضررهای هنگفتی به فعالان صنعت مرغ به دلیل صادر نکردن تولید وارد شده است.