پخش زنده
امروز: -
مدیرحوزههای علمیه گفت: اگر تنها ۳۰۰ رشته و گرایش قوی و متقن حوزوی عملیاتی شوند؛ تحقیقات پایانی و مقالات آن دنیای اندیشهای جهان رابادگرگونی مواجه خواهد ساخت.
به گزارش خبرگزاری صداسیما آیت الله اعرافی در دهمین هم اندیشی رؤسا و معاونین مراکز و واحدهای پژوهشی حوزوی که با موضوع «بازسازی و آرایش جدید مراکز پژوهشی در راستای پاسخگویی به نیازها» برگزار شد افزود: اگر به تمام گزارههای تاریخی سیره این بانوی معظم توجه داشته باشیم؛ به مجموعه از معارف الهی و تابلویی از انسان کامل دست خواهیم یافت که نور عبادت ایشان آسمان غیب و ملکوت را روشن میکند. نور عبادت فاطمه زهرا سلام الله علیها چه عمقی از معرفت را در بردارد که نورش عالم ملائه که عالم نور است را نورافشانی میکند.
مدیر حوزههای علمیه با بیان این که فاطمه زهرا سلام الله در عمر کوتاه در سایه سار عبادت ملکوتی، علم و اندیشه و دانش، خطبه فدکیه را میآفریند و در مدینه محور علم و دانش دینی و الهی برای اصحاب و زنان و مردان مدینه میشوند، اظهار داشت: میراث اجتماعی، سیاسی و روشنگری و تبیین صدیقه طاهره سلام الله علیها نقطه عطف تاریخی را رقم میزند و اینها اضلاع و ابعادی از زندگانی نورانی این بانوی عظم الشان است. از خداوند متعال مسئلت داریم که همه مردان و زنان ما و همه زنان عالم این الگوی متعالی را فهم نموده، سبک این زندگی متعالی را پیاده نمایند.
وی تصریح کرد: اگر قبول داریم که مقوله زن و خانواده مقوله راهبردی و استراتژیک دنیای معاصر است؛ بدون تردید الگوی فاطمه زهرا سلام الله علیها حل کننده، مشکلات و ارائه دهنده نظریات راهگشا در این مسیر است.
آیت الله اعرافی ضمن تأکید بر این که معاونت پژوهش حوزههای علمیه آماده ایجاد پل میان مراکز پژوهشی با مجموعههای پژوهشی مدارس دینی است، در اشاره به موضوع معیشت هدفمند؛ طلاب، اساتید، مبلغان و پژوهشگران را از گروههای چهارگانه این طرح برشمرد.