پخش زنده
امروز: -
گلابی میوهای آبدار و خوشمزه است که اضافه کردن آن به سبد تغذیه میتواند به کاهش وزن کمک شایانی کند. گلابی سرشار از فیبر است و اثر خنک کننده بسزایی دارد و آنتی اکسیدانهایی که در گلابی وجود دارد، به مبارزه با بسیاری از بیماریها و مشکلات کمک میکند و ایمنی بدن را افزایش میدهد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سمنان، گلابی حاوی محتوای بالا از مواد مغذی و مواد معدنی هستند. هر روز باید یک عدد گلابی مصرف کنید تا از مزایای سلامتی آن بهرهمند شوید. آب تازه میوه گلابی برای به دست آوردن بهترین نتایج مصرف میشود.
مزایای سلامتی گلابی:
۱. مبارزه با رادیکالهای آزاد:
گلابی سرشار از ویتامین و مواد معدنی است. ویتامین C، ویتامین K و مس، علیه رادیکالهای آزاد که به سلولهای بدن آسیب میرسانند، مبارزه میکند.
۲. گلابی برای جلوگیری از بیماریهای قلبی:
یکی از بهترین خواص گلابی فیبر موجود در آن است و چنانچه بارها در بخش سلامت نمناک گفته ایم فیبر باعث کاهش کلسترول در بدن میشود و در نتیجه از بیماریهای قلبی محافظت میکند. مصرف روزانهی گلابی میتواند خطر سکته مغزی را تا ۵۰ ٪ کاهش دهد.
۳. گلابی برای جلوگیری از ابتلا به سرطان:
میزان بالای فیبرِ موجود در گلابی، سلولهای سرطانی را مهار میکند و از بین میبرد و از سرطان رودهی بزرگ جلوگیری میکند. مصرف یک گلابی در روز میتواند تا ۳۴ ٪ از سرطان پستان در زنان پس از یائسگی جلوگیری کند.
۴. گلابی دارای واکنشهای آلرژیکی نیست:
احتمال بروز واکنش آلرژیک بعد از خوردن گلابی، در مقایسه با سایر میوه ها، کمتر است و به همین دلیل یکی از معدود میوههایی است که میتوان به نوزادان داد.
۵. گلابی برای کنترل سطح قند خون:
با وجود این که گلابی کمی شیرین است، با شاخص گلیسیرین پایین و فیبر بالا به کنترل سطح قند خون کمک میکند و از دیابت جلوگیری میکند.
۶. گلابی برای بهبود سیستم ایمنی بدن:
یکی دیگر از خواص گلابی این است که میزان بالای آنتی اکسیدانهای آن مثل ویتامین ث و مس، به تقویت سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با بیماریهای مختلف کمک میکند.
۷. گلابی برای جلوگیری از پوکی استخوان:
برای حفظ سلامت استخوانها و جلوگیری از پوکی استخوان، بسیار مهم است که pH بدن را حفظ کنیم و مقدار توصیه شدهی کلسیم را در روز مصرف نماییم.. pH بدن را میتوان از طریق برنامهی غذایی با مصرف روزانهی میوه و سبزیجات حفظ کرد.
گلابی غنی از بور است؛ این ماده میتواند به راحتی به جذب کلسیمی که روزانه مصرف میکنیم، کمک کند.
۸. گلابی برای افزایش سطح انرژی:
میزان قند بالای گلابی، زمانی که احساس ضعف دارید، به شما انرژی میدهد، زیرا قند آن به سرعت توسط بدن جذب شده و تبدیل به انرژی میشود.
۹. گلابی برای بهبود هضم:
یک گلابی متوسط حاوی حدود ۲۰-۲۵ ٪ از فیبر مجاز روزانه را تامین میکند. از آنجا که فیبر این میوه نامحلول است، به راحتی از طریق رودهی بزرگ حرکت میکند و از پولیپ رودهی بزرگ جلوگیری میکند. میزان بالای فیبر در گلابی، به هضم غذا کمک میکند و آن را بهبود میبخشد.
۱۰. گلابی مفید برای زنان باردار:
مصرف اسید فولیک برای زنان باردار بسیار مهم است، زیرا کمک میکند که کودک از نقص هنگام تولد مصون بماند، گلابی حاوی اسید فولیک است به همین دلیل توصیه میشود که این میوه به طور منظم در طول بارداری استفاده شود.
۱۱. گلابی مناسب برای از شیر گرفتن کودکان:
برای از شیر گرفتن کودکان همیشه توصیه میشود که گلابی به آنها بدهید. زیرا این میوه حاوی اسید کمی میباشد؛ بنابراین هیچ مشکلی در هضم ایجاد نمیکند. این میوه را میتوانید با پوست تغذیه کنید، اما بسیار مهم است که هیچ سطح سختی وجود نداشته باشد، تا به کودکتان آسیب نرساند. از دادن گلابی به کودکان مبتلا به اسهال اجتناب کنید.
۱۲. گلابی مناسب برای درمان کولیت، آرتروز و نقرس:
اگر گلابی به صورت منظم مصرف شود، برای جلوگیری از مشکلات کولیت، آرتروز و نقرس کمک کننده است.
۱۳. گلابی برای تنظیم فشار خون:
گلوتاتیون موجود در گلابی، ضد سرطان زا و آنتی اکسیدان است که به کنترل فشار خون کمک میکند.
۱۴. گلابی برای کاهش و درمان تب:
گلابی به راحتی با اثرات خنک کنندهای که دارد، تب را درمان میکند.