پخش زنده
امروز: -
رئیس بسیج سازندگی در ساری: طرح آبرسانی در بیش از ۷ هزار روستا کشور اجرا میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران،رئیس بسیج سازندگی کشور در نشست خبری با خبرنگاران با بیان اینکه باید ظرفیتهای مردمی تحقق یابد و تفاهم نامه بسیج سازندگی به معنای بیکاری پیمانکاران نیست گفت:ما همکار دولت در ۱۰ هزار و ۲۸۳ روستا هستیم.
سردار زهرایی افزود:مطالعات دولت در روستاها ادامه دارد و در بازآفرینی شهری و حاشیه شهرها ورود مییابیم که با ورود دولت انجام میشود.
او با تاکید بر اینکه شناسایی روستاها و اجرای طرحهای عمرانی و اشتغالزایی با پایش بخشهای روستا دنبال میشود گفت:از ۳۹ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار ۱۶ هزار روستا شبکه آبرسانی ناقص دارند، اما ۷ هزار و ۱۳۸ روستا در مرحله اجرای طرح آبرسانی قرار میگیرند.
سردار زهرایی ادامه داد:مسکن محرومان روستایی در الویت ماست و در تفاهم سه جانبه با کمیته امداد و بنیاد مسکن کار اجرایی ۴۰ هزار خانه محرومان انجام میشود.
رئیس بسیج سازندگی کشور با بیان اینکه این طرح از اردیبهشت آغاز شد و ۱۰ هزار خانه پیشرفت بالا دارد گفت:۱۳۰ میلیون هکتار آبخوان داری نشده وجود دارد و ۱۹ میلیون هکتار برنامه مطالعاتی دارد که در تعامل با دولت انجام میشود.
او افزود:از مشکلات اشتغال روستا نرسیدن محصول به بازار و نبود جادههای دسترسی است و ۱۲ میلیون مترمکعب تعهد برای ساخت راه است
سردار زهرایی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب و مدیریت خدمت گذاری گفت:فلسفه نهاد انقلابی تبدیل تهدید به فرصت هاست.
رئیس بسیج سازندگی کشور با بیان اینکه ورود بسیج در همه عرصهها آزاد است افزود:بسیج برخاسته از مردم است و در حوزههای مختلف ورود بسیج سبب ترویج مردمسالاری میشود.
او با تاکید بر اینکه در دفاع مقدس نوین مردم باید حضور مررنگ یابند و جهاد تبیین، آگاهسازی و تعریف مدلهای تشکل سازی باید صورت بگیرد.
رئیس بسیج سازندگی کشور گفت:با جنگ تمام عیار اقتصادی روبروییم و تمدید اخیر قطعنامه علیه ایران تهدیدهای جنگ نوین علیه کشور بوده و دولت با جذب اعتبار و ایجاد خدمات عمومی در کنار مردم باید شرایط را برای دفاع نوین فراهم کند.
سردار زهرایی به رویکرد مردمی دولت سیزدهم اشاره کرد و گفت:اگر چه ساختار تغییر نیروها در بخشداریها رخ نداده است، اما طرح جامع محرومیت زدایی مردم پایه توسط بسیج مردمی با دولت در حال اجراست.
او به اجرای اقتصاد مقاومتی و تعریف صندوقهای مردمی اشتغالزا هم اشاره کرد و گفت:در شبکه تسهیلگری فعالان تولید در کنار هم قرار میکیرند.
سردار زهرایی به فعالیت ۲۹ هزار صندوق مردمی اشاره کرد و افزود:توانمندسازی و آموزش فعالان اقتصاد مقاومتی صندوق هلی قرض الحسنه انجام میشود.
رئیس بسیج سازندگی کشور حمایت از ۱۰ هزار صندوق قرض الحسنه را از وظایف بسیج سازندگی بیان کرد و گفت:دولت احیا صنایع را در دستور دارد و کار تسهیلگری در اقتصاد خرد با الویت بسیج سازندگی است و هزار واحد تسهیلگری میشود.
او به ظرفیت جریان ساز جهادگران اشاره کرد و گفت:۴۲ هزلر گروه جهادی داریم و برای مجوز دار کردن گروههای جهادی اقدام کرده ایم؛ که در سیل و فعالیتهای اقتصادی کارهای کلان انجام داده اند.