پخش زنده
امروز: -
سال ۲۰۲۲ در جهان با وجود همه گیری بیماریهای کووید و آبله میمونی، پیشرفتهای پزشکی از جمله درمان آلزایمر داشته است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ آسوشیتد پرس گزارش داد: سال ۲۰۲۲ در جهان با وجود همه گیری بیماریهای کووید و آبله میمونی، پیشرفتهای پزشکی از جمله درمان آلزایمر داشته است.
دانشمندان پس از ۳۰ سال تحقیق درباره آلزایمر، سرانجام دارویی یافتند که روند پیشرفت این بیماری را کاهش میدهد. در یک بررسی تحیقیقاتی، ۱۸۰۰ نفر در مراحل بسیار ابتدایی این بیماری مغزی، داروی ایمنی درمانی" لکانمب " را به شکل وریدی و به مدت ۱۸ ماه دریافت کردند. دریافت کنندگان این دارو ۳۱ درصد کمتر احتمال داشت که به مرحله بعدی بیماری در طول مطالعه پیشرفت کنند.
در اوایل دهه ۹۰، جان هاردی، که اکنون استاد نورولوژی دانشگاه کالیفرنیاست، بخشی از تیمی بود که برای اولین بار جهش آمیلوئید را در آلزایمر پیدا کرد. فرضیه آنها درست بود، اگر میشد آمیلوئید را از مغز پاک کرد، میتوانست اثر بالینی مفیدی داشته باشد.
هاردی میگوید: در مورد بیماری آلزایمر، من فکر میکنم که میتوانیم ببینیم که منحنی بیماری را تغییر میدهیم و بیماری بهتر شود. گمان کنم برای بیماران، این یک گام واقعی به جلو است، یک گام واقعی رو به جلو، و چند سال طول میکشد تا آن را وارد نظام پزشکی و درمان کنیم؛ و مطمئنم که داروهای بهتری در راه است. چه باید کرد؛ پیشرفتهای ما، یافتن داروی بعدی را کمی آسانتر میکند. بسیار آسانتر.