پخش زنده
امروز: -
مسئول امداد و سلامت بسیج طلاب و روحانیون سپاه روح الله: ۱۰۰ طلبه خواهر و برادر استان در قالب تیمهای سحر (سفیران حمایت روانی و اجتماعی) برای اقدامات بعد از سوانح و حوادث سازماندهی شدهاند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ مسئول امداد و سلامت سازمان بسیج طلاب و روحانیون سپاه روح الله با اشاره به طرح تأسیس واحد امداد و سلامت بسیج طلاب سپاه روح الله استان مرکزی گفت: از سال ۸۸ به واسطه حضور در فعالیتهای جهادی به این نتیجه رسیدم که طلاب و روحانیون اولین قشری هستند که بعد از گروههای ارزیاب در سوانح و حوادث، حضور پیدا کرده و اقدام به خدمت رسانی به آسیب دیدگان میکنند.
باستان افزود: همین موضوع باعث شد تا واحد امداد و سلامت بسیج طلاب استان را تأسیس کنیم تا طلاب و روحانیون تخصص و مهارت بیشتری در این بخش پیدا کنند.
او تصریح کرد: با هماهنگی جمعیت هلال احمر استان و حوزههای علمیه، آموزشهای تخصصی امدادی مخصوص طلاب و روحانیون برادر را برگزار کردیم.
مسئول امداد و سلامت بسیج طلاب و روحانیون سپاه روح الله با بیان اینکه طلاب داوطلب از ۱۳ حوزه علمیه برادران استان پای کار آمدند، ادامه داد: به توفیق الهی توانستیم دوره مقدماتی تا تخصصی را برای ۷۰۰ نفر از طلاب در استان برگزار کنیم؛ در جریان سیل پلدختر قریب به ۵۰۰ طلبه و روحانی دوره دیده جهادی و با مهارت امدادگری حضور داشتند.
باستان خاطرنشان کرد: در ادامه مسیر تصمیم گرفتیم که دورههای امدادی را برای گروه بیشتری از این قشر برگزار کنیم لذا با هماهنگی مرکز مدیریت خواهران حوزههای علمیه خواهر استان را هم پای کار آوردیم.
مسئول امداد و سلامت سازمان بسیج طلاب و روحانیون سپاه روح الله به دیگر فعالیتهای تخصصی گروههای جهادی طلا و روحانیون اشاره و عنوان کرد: در ادامه ۱۰۰ نفر طلبه خواهر و برادر را در قالب تیمهای سحر (سفیران حمایت روانی و اجتماعی) برای اقدامات بعد از سوانح و حوادث سازماندهی کردیم.
باستان تأکید کرد: زمانی که بیمارستانها مملو از بیماران کرونایی شد، باز هم طلاب ما به عنوان (همیار بیمار) در کنار بیماران کرونایی مشغول به فعالیتهای جهادی شدند، دیگر فعالیتها از جمله کفن و دفن بیماران کرونایی را نیز عهده دار شدند و با افتخار اعلام میکنیم هیچ بیمار کرونایی در استان مرکزی بدون کفن و دفن به خاک سپرده نشد.